Wildflame Bio-ethanol inbouwhaard LINKS (0115) 1080 x 310 x 580 mm

Omschrijving

Linker bio ethanol hoekhaard (B x D x H) 1080 x 310 x 580 mm

Met de ingebouwde biohaard kun je een groot oppervlak van de muur decoreren. De structuur van de biohaard is gemaakt van plaatstaal met een dikte van 1,5 mm en gepoedercoat in zwart, semi-mat NON 000.
De biobrandstofhaard ziet er geweldig uit zowel in een groot appartement als in een woonkamer in een eengezinswoning, maar ook in een studeerkamer of restaurant.

Materiaal carrosseriebouw Staalplaat, dikte 1,5 mm, gepoedercoat met een zwarte semi-matte NON 000 hittebestendige verf
Type biohaard Ingebouwd
Bouw van een biohaard De bijdrage voor biobrandstof geplaatst in een basis van staal met een dikte van 3 mm, gepoedercoat; wand gemaakt van gepoedercoat zwart semi-mat staalplaat

Specificatie

Afmetingen:

Nominale afmetingen (B x D x H) 1080 x 310 x 580 mm
Nominale afmetingen brander (B x D x H) : 650 x 160 x 72 mm
Optimale capaciteit en verwachte brandtijd : 4,4 l / 4-6 uur
Set bevat: Bio open haard, aansteker & handvat om de vlam te regelen en te doven.

LEVERTIJD 1 – 35 WERKDAGEN
GARANTIE 2 JAAR

6.webp

Levering & Retour

 Levering

Bezorgtijd 2-3 weken Nadat wij uw bestelling hebben verwerkt gaan we ons best doen om uw bestelling binnen 2 a 3 weken te bezorgen.

Alle zendingen worden voor zover mogelijk voorzien van track & trace code en verzekering zodat u uw haard snel en risicovrij kunt ontvangen. Als u vragen hebt over de levertijd kunt u gerust contact met ons opnemen.

  Retourzendingen

In overeenstemming met de wet betreffende de handelspraktijken en de voorlichting en bescherming van de consument heeft de klant het recht aan Multihaarden, per email, mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder opgave van reden, binnen veertien kalenderdagen vanaf de dag van levering van het product aan de klant of aan een derde (niet zijnde de transporteur) aangesteld door de klant.

Retourzendingen zijn op risico van de koper Multihaarden is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde artikelen. U ontvangt daarom altijd een traceercode, bewaar deze goed.

Binnen dertig (30) dagen na ontvangst zal Multihaarden overgaan tot een volledige terugbetaling van het product. Voor het product kan worden teruggestuurd, moet de klant  de verkoper per e-mail op info@multihaarden.nl hiervan op de hoogte brengen. Dan krijgt de klant de te volgen werkwijze voor het retourneren toegestuurd.

Het recht op terugbetaling vervalt indien de producten geopend, beschadigd, vuil, gedeeltelijk gebruikt of onvolledig teruggestuurd worden door de klant.

Vergelijkbare producten