Wanders Modern Flame Aurora inbouwhaard (diverse maten)

Aurora
Aurora
aurora in chalet
Aurora kleuren
Aurora
Aurora
Aurora
Omschrijving

AURORA

Aurora elektrische inzet haard van Wanders, in partnership met Modern Flames (USA). Deze haard is in verschillende maten te verkrijgen:

610mm, 740mm en 860mm.

De Aurora serie is voorzien van onze nieuwe Hybrid-FX-vlamtechnologie die de vlamhoogte maximaliseert in een vergroot verticaal kijkgebied.

Eenvoudig te installeren in een bestaande openhaard of natuurstenen schouw maar kan ook prima worden toegepast als moderne inbouwhaard, de Aurora serie is leverbaar in 3 afmetingen, er is er altijd wel 1 die in de bestaande situatie geplaatst kan worden.

De haard wordt standaard geleverd met een 16mm 3-zijdig kader.

De kleuren van het vuurbed, de boven-verlichting en het vlambeeld zijn onafhankelijk van elkaar instelbaar.

Het type 610 is ook verkrijgbaar als vrijstaand model met een Black Edition mantel, in een lage versie en hoge versie.

Deze elektrische inbouwhaard kan door iedereen worden gebruikt om een sfeervol interieur te creëren. De handige inzet is ideaal om deze te verwerken in een oude open haard. Bekijk de dansende vlammen. Deze haard past bijna overal in je huis, het enige wat je nodig hebt is een mooie opstelplek en genieten maar!

Kortom:

 • Hybrid-FX TM Flame-technologie
 • Premium gloeiende stammenset
 • 10 unieke vlamkleuren
 • Bed van acrylkristal
 • Low Energy LED-vlamtechnologie
 • Touch-knopbedieningen
 • Nieuwe slanke afstandsbediening
 • Kan onder een tv worden geïnstalleerd
 • 750-1500W variabele warmte met thermostaat
 • Variabele vlamregeling
 • Optie voor een extra luxe brander decoratie

Let op: het betreft een inbouwhaard. Wilt u dit inbouwen in een maatwerk meubel? Neem contact op voor de mogelijkheden! Kijk bij maatwerk voor de mogelijkheden.

Specificaties

Aantal pakketten: 1 (palletzending)
• Garantie: 2 jaar

Verwarmingscapaciteit:
stand 1: 750W
stand 2: 1500W

Standaard geluidsmodule voor echte beleving van haardvuur!

Met de afstandsbediening bedien je:

 • de kleur en snelheid van de vlammen
 • de kleur van het vuurbed
 • de kleur van de bovenverlichting
 • de verwarming
 • timerfunctie

Afmetingen-Aurora-inbouwhaard.png

tekening-Aurora-inbouwhaard.png

Advies: Bewaar de verpakking van uw elektrische haard. Indien wij service moeten verlenen op dit apparaat zal deze naar ons toe gestuurd moeten worden, hiervoor is verpakkingsmateriaal nodig.

Levering & Retour

Levering & Retour

 Levering

Plaats voor 21:00 uw bestelling en uw order wordt de volgende dag verwerkt! Nadat wij uw bestelling hebben verwerkt gaan we ons best doen om uw bestelling binnen 7-10 werkdagen te bezorgen.

Alle zendingen worden voor zover mogelijk voorzien van track & trace code en verzekering zodat u uw haard snel en risicovrij kunt ontvangen. Als u vragen hebt over de levertijd kunt u gerust contact met ons opnemen.

Let er aub op dat u, indien van toepassing, de juiste variant aan uw winkelwagen heb toegevoegd. Mocht u onverhoopt toch tegen vragen of andere problemen aanlopen dan kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice.

  Retourzendingen

In overeenstemming met de wet betreffende de handelspraktijken en de voorlichting en bescherming van de consument heeft de klant het recht aan Multihaarden, per email, mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder opgave van reden, binnen veertien kalenderdagen vanaf de dag van levering van het product aan de klant of aan een derde (niet zijnde de transporteur) aangesteld door de klant.

Retourzendingen zijn op risico van de koper Multihaarden is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde artikelen. U ontvangt daarom altijd een traceercode, bewaar deze goed.

In geval van retourneren moet er eerst contact opgenomen worden met Multihaarden en moet de klant ofwel op zijn eigen kosten het onbeschadigde en ongeopende product naar Wanders terugsturen.

Binnen dertig (30) dagen na ontvangst zal Multihaarden overgaan tot een volledige terugbetaling van het product. Voor het product kan worden teruggestuurd, moet de klant  de verkoper per e-mail op info@multihaarden.nl hiervan op de hoogte brengen. Dan krijgt de klant de te volgen werkwijze voor het retourneren toegestuurd.

Het recht op terugbetaling vervalt indien de producten geopend, beschadigd, vuil, gedeeltelijk gebruikt of onvolledig teruggestuurd worden door de klant.

Vergelijkbare producten