Kratki Bio-ethanol Sierra WIT vrijstaande haard

sierra tuv
sierra tuv
sierra tuv
sierraszyba
wizsierraszyba
sierra tuv
sierra tuv
B yTZwHJk
sierra tuv
Omschrijving

Sierra haard

Deze Sierra bio-Ethanol vuurhaard met of zonder beglzing is een goede oplossing voor degene die zoekt naar een unieke decoratie in combinatie met het zicht op echt vuur.
Dankzij de slanke afmetingen zijn er geen grenzen aan waar deze haard gebruikt kan worden. Hij past eigenlijk op elke plek in huis. Hij is er in het wit en zwart, met en zonder glasrand. Elke haard heeft zijn eigen style en is makkelijk in onderhoud.

  • Bio-ethanol vuurhaard met een gevulde brander in de haard zelf die met een aansteker te ontbranden is zodat je direct van vuur en warmte kunt genieten.

  • Wanneer de haard brandt, wordt de ruimte met 2-3 graden opgewarmd. Ideaal voor de koudere avonden dus.

  • Rook- en geurvrij! Er komt alleen waterdamp en koolstofdioxide vrij (wat je ook uitademt).

  • Komt als complete haard. Gemaakt van kwaliteitsmateriaal.

  • Geverfd met speciaal geselecteerde duurzame verf die tegen hoge temperaturen kan.

  • De gladde afwerking zorgt voor makkelijk onderhoud en schoonmaak.

  • Eén vuurlijn die optisch voor een groter vuurbed zorgt.

  • Optioneel met glazen rand om het vuur te beschermen.

  • Capaciteit brander: 0,5 liter (brandduur +/- 2 uren)

Specificatie

Algemene informatie:
Kleur: Wit
Materiaal: staal + MDF
Brandstof: Bio-ethanol

Afmetingen:
Breedte (cm) 40.8
Hoogte (cm) 170
Diepte (cm) 40.5
Inhoud bio-ethanolbrander: (l) 0.5
Lengte vuurbeeld: (cm) 25
Afmetingen brander: (H x W x D)(cm) 5,2 x 30 x 1
Certificaten: TÜV certificate

Levering & Retour

 Levering

Bezorgtijd 2-3 weken Nadat wij uw bestelling hebben verwerkt gaan we ons best doen om uw bestelling binnen 2 a 3 weken te bezorgen

Alle zendingen worden voorzien van track & trace code en verzekering zodat u uw haard snel en risicovrij kunt ontvangen. Als u vragen hebt over de levertijd kunt u gerust contact met ons opnemen.

  Retourzendingen

In overeenstemming met de wet betreffende de handelspraktijken en de voorlichting en bescherming van de consument heeft de klant het recht aan Multihaarden, per email, mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder opgave van reden, binnen veertien kalenderdagen vanaf de dag van levering van het product aan de klant of aan een derde (niet zijnde de transporteur) aangesteld door de klant.

Retourzendingen zijn op risico van de koper Multihaarden is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde artikelen. U ontvangt daarom altijd een traceercode, bewaar deze goed.

Binnen dertig (30) dagen na ontvangst zal Multihaarden overgaan tot een volledige terugbetaling van het product. Voor het product kan worden teruggestuurd, moet de klant  de verkoper per e-mail op info@multihaarden.nl hiervan op de hoogte brengen. Dan krijgt de klant de te volgen werkwijze voor het retourneren toegestuurd.

Het recht op terugbetaling vervalt indien de producten geopend, beschadigd, vuil, gedeeltelijk gebruikt of onvolledig teruggestuurd worden door de klant.

Vergelijkbare producten