Wildflame Lasa ZWART vrijstaande bio-ethanol haard H110cm

lasa zwart bio ethanol kachelhaard h cm
lAQsFqEYY
lasa zwart bio ethanol kachelhaard h cm
lasa wit bio ethanol kachelhaard h cm ebdca dee dc abd febe
lMT oGNWE
lasa zwart bio ethanol kachelhaard h cm
lasa wit bio ethanol kachelhaard h cm ebdca dee dc abd febe
lasa zwart bio ethanol kachelhaard h cm
Omschrijving

Lasa Bio Ethanol Vrijstaande Kachelhaard H120 CM

De LASA ethanolhaard is een klassieke, eenvoudige haard die prachtig past in vele sferen. De open haard, afgesloten door een glazen deur, beschermt dieren en kinderhanden tegen de vlammen. De look, die gebaseerd is op een klassieke houthaard, wordt bijzonder goed aangevuld door ons keramisch hout . Hierdoor zal iedere bezoeker geloven dat er een knappend houtvuur in uw haard brandt.

Specificatie

Technische Gegevens

Brandstof: bio-ethanol
Warmteafgifte: ca. 4 kW
Brandtijd: ca. 4-6 uur
Traploos verstelbaar
Capaciteit: 2,5L
Aanbevolen brandstof: Bio ethanol 96%
Materiaal: staal, gehard glas
Afmetingen (B x D x H): 45 x 30 x 120 cm
Gewicht: 30 kg

GRATIS VERZENDEN : LEVERTIJD 1 - 15 WERKDAGEN

Levering & Retour

 Levering

Bezorgtijd 2-3 weken Nadat wij uw bestelling hebben verwerkt gaan we ons best doen om uw bestelling binnen 2 a 3 weken te bezorgen.

Alle zendingen worden voor zover mogelijk voorzien van track & trace code en verzekering zodat u uw haard snel en risicovrij kunt ontvangen. Als u vragen hebt over de levertijd kunt u gerust contact met ons opnemen.

  Retourzendingen

In overeenstemming met de wet betreffende de handelspraktijken en de voorlichting en bescherming van de consument heeft de klant het recht aan Multihaarden, per email, mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder opgave van reden, binnen veertien kalenderdagen vanaf de dag van levering van het product aan de klant of aan een derde (niet zijnde de transporteur) aangesteld door de klant.

Retourzendingen zijn op risico van de koper Multihaarden is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde artikelen. U ontvangt daarom altijd een traceercode, bewaar deze goed.

Binnen dertig (30) dagen na ontvangst zal Multihaarden overgaan tot een volledige terugbetaling van het product. Voor het product kan worden teruggestuurd, moet de klant  de verkoper per e-mail op info@multihaarden.nl hiervan op de hoogte brengen. Dan krijgt de klant de te volgen werkwijze voor het retourneren toegestuurd.

Het recht op terugbetaling vervalt indien de producten geopend, beschadigd, vuil, gedeeltelijk gebruikt of onvolledig teruggestuurd worden door de klant.

Vergelijkbare producten