Wildflame Mavellino ZWART vrijstaande bio-ethanol haard H140cm

mavellino vrijstaand kachelhaard h cm
OtLxpFnCW
mavellino vrijstaand kachelhaard h cm
mavellino vrijstaand kachelhaard h cm
mavellino vrijstaand kachelhaard h cm
mavellino vrijstaand kachelhaard h cm
mavellino vrijstaand kachelhaard h cm
Omschrijving

Movellino Bio Ethanol Vrijstaande Kachelhaard H140 CM

Als iets heel unieks is deze bio-ethanolhaard omsloten met glas, zodat nieuwsgierige kinderen en huisdieren niet bij de vlam kunnen komen. De bio-ethanolhaard heeft dus helemaal aan de voorkant een glazen scherm dat de vlam stabiliseert en beschermt.

Specificatie

Technische Gegevens

Brandstof: Bio-ethanol
Warmteafgifte: ca. 4 kW
Brandtijd: 4 uur
Traploos instelbaar
Ethanolverbruik: ca. 0,4 L/uur
Capaciteit: 1,5 liter
Afmetingen (H x B x D): 140 x 45 x 30 cm
Gewicht: 35 kg

GRATIS VERZENDEN : LEVERTIJD 1 - 3 WERKDAGEN

Levering & Retour

 Levering

Bezorgtijd 2-3 weken Nadat wij uw bestelling hebben verwerkt gaan we ons best doen om uw bestelling binnen 2 a 3 weken te bezorgen.

Alle zendingen worden voor zover mogelijk voorzien van track & trace code en verzekering zodat u uw haard snel en risicovrij kunt ontvangen. Als u vragen hebt over de levertijd kunt u gerust contact met ons opnemen.

  Retourzendingen

In overeenstemming met de wet betreffende de handelspraktijken en de voorlichting en bescherming van de consument heeft de klant het recht aan Multihaarden, per email, mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder opgave van reden, binnen veertien kalenderdagen vanaf de dag van levering van het product aan de klant of aan een derde (niet zijnde de transporteur) aangesteld door de klant.

Retourzendingen zijn op risico van de koper Multihaarden is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde artikelen. U ontvangt daarom altijd een traceercode, bewaar deze goed.

Binnen dertig (30) dagen na ontvangst zal Multihaarden overgaan tot een volledige terugbetaling van het product. Voor het product kan worden teruggestuurd, moet de klant  de verkoper per e-mail op info@multihaarden.nl hiervan op de hoogte brengen. Dan krijgt de klant de te volgen werkwijze voor het retourneren toegestuurd.

Het recht op terugbetaling vervalt indien de producten geopend, beschadigd, vuil, gedeeltelijk gebruikt of onvolledig teruggestuurd worden door de klant.

Vergelijkbare producten