Dimplex Stockbridge

Dimplex Stockbridge Front
EHYMZCuI
Dimplex Stockbridge Right
Dimplex Stockbridge Left
Dimplex Stockbridge Controls Close Up
Stockbridge logset
Stockbridge logset
Stockbridge
Dimplex Stockbridge Front
Omschrijving

Dimplex Stockbridge vrijstaande waterdamphaard

Een tijdloze combinatie: een traditioneel vormgegeven en robuuste vrijstaande kachel, maar dan wel met alle voordelen van een moderne elektrische haard.
Staar lekker in de speelse driedimensionale vlammen van het Optimyst® vuurbeeld en voel de knusse warmte van de ingebouwde elektrische verwarming.

• Authentieke look van gietijzeren kachel met een metalen behuizing
• Decoratieve glazen deuren die geopend kunnen worden
• Spiegelende achterwand van metaalplaat voor een nog intensiever vuurbeeld
• Draaithermostaat voor temperatuurregeling

Zichtconfiguraties
Eenzijdige sfeerhaard.

Vlameffect
Verrassend door het zwevende vlam- en rookeffect en variabele vlamintensiteit.

All-season vlammen
Omdat de vlammen geen warmte afgeven, kan de haard in elk seizoen worden gebruikt voor extra sfeer.

Vlamtechnologie
Optimyst vlamtechnologie, vlammen door koude waterdamp.

Verwarming
Krachtige door ventialtor aangestuurde verwarming door veilig element die wanneer jij dat wilt warmte geeft.

Plug and Play
Eenvoudig aan te sluiten op een standaard stopcontact voor directe sfeer.

Specificaties

Dimplex Stockbridge vrijstaande waterdamphaard

afmetingen-stockbridge.png
specificaties-stockbridge.png

Download hier:

Retour & Verzending

Levering & Retour

 Levering

Plaats voor 21:00 uw bestelling en uw order wordt de volgende dag verwerkt! Nadat wij uw bestelling hebben verwerkt gaan we ons best doen om uw bestelling binnen 3-5 werkdagen te bezorgen.

Alle zendingen worden voorzien van track & trace code en verzekering zodat u uw haard snel en risicovrij kunt ontvangen. Als u vragen hebt over de levertijd kunt u gerust contact met ons opnemen.

Let er aub op dat u, indien van toepassing, de juiste variant aan uw winkelwagen heb toegevoegd. Mocht u onverhoopt toch tegen vragen of andere problemen aanlopen dan kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice.

  Retourzendingen

In overeenstemming met de wet betreffende de handelspraktijken en de voorlichting en bescherming van de consument heeft de klant het recht aan Multihaarden, per email, mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder opgave van reden, binnen veertien kalenderdagen vanaf de dag van levering van het product aan de klant of aan een derde (niet zijnde de transporteur) aangesteld door de klant.

Retourzendingen zijn op risico van de koper Multihaarden is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde artikelen. U ontvangt daarom altijd een traceercode, bewaar deze goed.

In geval van retourneren moet er eerst contact opgenomen worden met Multihaarden en moet de klant ofwel op zijn eigen kosten het onbeschadigde en ongeopende product naar Dimplex terugsturen.

Binnen dertig (30) dagen na ontvangst zal Multihaarden overgaan tot een volledige terugbetaling van het product. Voor het product kan worden teruggestuurd, moet de klant  de verkoper per e-mail op info@multihaarden.nl hiervan op de hoogte brengen. Dan krijgt de klant de te volgen werkwijze voor het retourneren toegestuurd.

Het recht op terugbetaling vervalt indien de producten geopend, beschadigd, vuil, gedeeltelijk gebruikt of onvolledig teruggestuurd worden door de klant.

Vergelijkbare producten