Dimplex Opti-V single

wpdm Horizontal Classic Single from side
Opti V single PGF SilverFrameAmbiente
wpdm Horizontal Classic Single from side
wpdm Horizontal Classic Single from side
Omschrijving

Dimplex elektrische inbouwhaard met Opti-V technologie

De Opti-V past in diverse interieurs. De échte ervaring van vuur, met knapperende geluiden en vonken die omhoog lijken te springen, en dat allemaal dankzij de
Opti-V® technologie die inmiddels zijn sporen heeft verdiend. Deze haard heeft helaas geen verwarmingsmogelijkheid.

• inbouwhaard
• Geluidseffecten van knapperende houtblokken met een verstelbaar volume

Zichtconfiguraties
Eenzijdige sfeerhaard.

Vlameffect
Blended 3D technologie zorgt voor betoverend mooie vlammen

All-season vlammen
Omdat de vlammen geen warmte afgeven, kan de haard in elk seizoen worden gebruikt voor extra sfeer.

Vlamtechnologie
Opti-V vlamtechnologie, geavanceerde combinatie van HDTV, energiezuinige LED technologie en een levensecht haardinterieur.

Verwarming
geen.

Plug and Play
Eenvoudig aan te sluiten op een standaard stopcontact voor directe sfeer.

Specificaties

Dimplex Opti-V single elektrische inbouwhaard

Klik HIER voor alle informatie (afmetingen).

Retour & Verzending

Levering & Retour

 Levering

Plaats voor 21:00 uw bestelling en uw order wordt de volgende dag verwerkt! Nadat wij uw bestelling hebben verwerkt gaan we ons best doen om uw bestelling binnen 3-5 werkdagen te bezorgen.

Alle zendingen worden voorzien van track & trace code en verzekering zodat u uw haard snel en risicovrij kunt ontvangen. Als u vragen hebt over de levertijd kunt u gerust contact met ons opnemen.

Let er aub op dat u, indien van toepassing, de juiste variant aan uw winkelwagen heb toegevoegd. Mocht u onverhoopt toch tegen vragen of andere problemen aanlopen dan kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice.

  Retourzendingen

In overeenstemming met de wet betreffende de handelspraktijken en de voorlichting en bescherming van de consument heeft de klant het recht aan Multihaarden, per email, mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder opgave van reden, binnen veertien kalenderdagen vanaf de dag van levering van het product aan de klant of aan een derde (niet zijnde de transporteur) aangesteld door de klant.

Retourzendingen zijn op risico van de koper Multihaarden is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde artikelen. U ontvangt daarom altijd een traceercode, bewaar deze goed.

In geval van retourneren moet er eerst contact opgenomen worden met Multihaarden en moet de klant ofwel op zijn eigen kosten het onbeschadigde en ongeopende product naar Dimplex terugsturen.

Binnen dertig (30) dagen na ontvangst zal Multihaarden overgaan tot een volledige terugbetaling van het product. Voor het product kan worden teruggestuurd, moet de klant  de verkoper per e-mail op info@multihaarden.nl hiervan op de hoogte brengen. Dan krijgt de klant de te volgen werkwijze voor het retourneren toegestuurd.

Het recht op terugbetaling vervalt indien de producten geopend, beschadigd, vuil, gedeeltelijk gebruikt of onvolledig teruggestuurd worden door de klant.

Vergelijkbare producten