Dimplex Nova strakke schouwhaard

Dimplex Nova Front Orange
Nova Setting
Dimplex Nova Detail
Dimplex Nova Detail Remote
Dimplex Nova Detail Heat
Dimplex Nova Front Blue
Dimplex Nova Front Emberbed
Dimplex Nova Front Red
Dimplex Nova Front Orange
Omschrijving

Nova moderne elektrische schouwhaard

Een moderne elektrische haard met een witte omlijsting in een tijdloze stijl. Door zijn strakke lijnen past hij perfect in zowel moderne als traditionele interieurs. De Nova kan elke ruimte decoreren en verwarmen, of het nu een woonkamer, studeerkamer of slaapkamer is. De rijke vlammen zijn duidelijk zichtbaar en hun helderheid én de gegenereerde warmte kunnen worden aangepast met de afstandsbediening.

• Modern design met een witte afwerking
• Geschikt voor elk interieurontwerp
• Digitale thermostaat voor eenvoudige temperatuurregeling
• Het vlameffect kan ook zonder warmtefunctie worden gebruikt om
te genieten van de charmante haard - 365 dagen per jaar

Vlambeeld:
Vlammen die omhoog komen boven een bijzonder realistisch
gloeiend vuurbed.

Optiflame vlamtechnologie
rustgevende vlammen boven het aangelichte gloeibed.

LED verlichting
Vlammen en lampen gebruiken energiezuinige LED’s die geen
onderhoud vereisen en afzonderlijk kunnen branden.

Kleuren
In kleur afwisselende vlameffecten

Zichtconfiguratie
Eenzijdige sfeerhaard

Verwarming
Krachtige door ventilator aangestuurde verwarming door
veilig element dat on demand aanvullende verwarming biedt.

Afstandsbediening
Vanuit de luie stoel de controle over alle functies van de haard.

Plug-and-play
Eenvoudig aan te sluiten op een standaard stopcontact voor directe sfeer.

Specificaties

Nova schouwhaard

specificaties.png

Bekijk hier de handleiding

Retour & Verzending

Levering & Retour

 Levering

Plaats voor 21:00 uw bestelling en uw order wordt de volgende dag verwerkt! Nadat wij uw bestelling hebben verwerkt gaan we ons best doen om uw bestelling binnen 3-5 werkdagen te bezorgen.

Alle zendingen worden voorzien van track & trace code en verzekering zodat u uw haard snel en risicovrij kunt ontvangen. Als u vragen hebt over de levertijd kunt u gerust contact met ons opnemen.

Let er aub op dat u, indien van toepassing, de juiste variant aan uw winkelwagen heb toegevoegd. Mocht u onverhoopt toch tegen vragen of andere problemen aanlopen dan kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice.

  Retourzendingen

In overeenstemming met de wet betreffende de handelspraktijken en de voorlichting en bescherming van de consument heeft de klant het recht aan Multihaarden, per email, mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder opgave van reden, binnen veertien kalenderdagen vanaf de dag van levering van het product aan de klant of aan een derde (niet zijnde de transporteur) aangesteld door de klant.

Retourzendingen zijn op risico van de koper Multihaarden is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde artikelen. U ontvangt daarom altijd een traceercode, bewaar deze goed.

In geval van retourneren moet er eerst contact opgenomen worden met Multihaarden en moet de klant ofwel op zijn eigen kosten het onbeschadigde en ongeopende product naar Dimplex terugsturen.

Binnen dertig (30) dagen na ontvangst zal Multihaarden overgaan tot een volledige terugbetaling van het product. Voor het product kan worden teruggestuurd, moet de klant  de verkoper per e-mail op info@multihaarden.nl hiervan op de hoogte brengen. Dan krijgt de klant de te volgen werkwijze voor het retourneren toegestuurd.

Het recht op terugbetaling vervalt indien de producten geopend, beschadigd, vuil, gedeeltelijk gebruikt of onvolledig teruggestuurd worden door de klant.den door de klant.

Vergelijkbare producten