Dimplex Grand Rouge vrijstaande haard

Dimplex Grand Optimyst Stove Rouge Solus Left Hand Side
EHYMZCuI
Dimplex Grand Optimyst Stove Rouge Solus Left Hand Side
Dimplex Grand Optimyst Stove Rouge Solus Right Hand Side
Dimplex Grand Optmyst Stove Rouge Solus Head on
Dimplex Grand Optimyst Stove Rouge Roomset Head on
Dimplex Grand Optimyst Stove Rouge Roomset Right Hand Side
Dimplex Grand Optimyst Stove Rouge Solus Left Hand Side
Dimplex Grand Optimyst Stove Rouge Solus Left Hand Side
Omschrijving

Dimplex Grand Rouge vrijstaande waterdamphaard

Maak kennis met de Dimplex Grand Rouge, het perfecte alternatief voor gas- of houthaarden. Ontworpen om in elke kamer te passen, beschikt deze uitzonderlijke kachel over onze gepatenteerde Optimyst-technologie, die een werkelijk buitengewone open haardervaring levert. Bereid je voor om betoverd te worden terwijl driedimensionale vlammen voor je ogen dansen en een ongelooflijk levensechte sfeer creëren. Met het extra voordeel van verwarmingsfunctionaliteit kunt u genieten van de complete openhaardervaring zonder de beperkingen van traditionele brandstoffen. De Dimplex Grand Rouge combineert innovatie en elegantie en brengt kleur in huis.

• Authentieke uitstraling van gietijzeren kachel
• Decoratieve glazen deuren die open kunnen
• Spiegelend achterpaneel van plaatstaal voor een intensiever vlambeeld
• Draaithermostaat voor temperatuurregeling

Zichtconfiguraties
Eenzijdige sfeerhaard.

Vlameffect
Verrassend door het zwevende vlam- en rookeffect en variabele vlamintensiteit.

All-season vlammen
Omdat de vlammen geen warmte afgeven, kan de haard in elk seizoen worden gebruikt voor extra sfeer.

Vlamtechnologie
Optimyst vlamtechnologie, vlammen door koude waterdamp.

Verwarming
Krachtige door ventilator aangestuurde verwarming door veilig element die wanneer jij dat wilt warmte geeft.

Plug and Play
Eenvoudig aan te sluiten op een standaard stopcontact voor directe sfeer.

Specificaties

Dimplex Grand Rouge vrijstaande waterdamphaard

afmetingen.png

specificaties.png
Download hier:

Retour & Verzending

Levering & Retour

 Levering

Plaats voor 21:00 uw bestelling en uw order wordt de volgende dag verwerkt! Nadat wij uw bestelling hebben verwerkt gaan we ons best doen om uw bestelling binnen 3-5 werkdagen te bezorgen.

Alle zendingen worden voorzien van track & trace code en verzekering zodat u uw haard snel en risicovrij kunt ontvangen. Als u vragen hebt over de levertijd kunt u gerust contact met ons opnemen.

Let er aub op dat u, indien van toepassing, de juiste variant aan uw winkelwagen heb toegevoegd. Mocht u onverhoopt toch tegen vragen of andere problemen aanlopen dan kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice.

  Retourzendingen

In overeenstemming met de wet betreffende de handelspraktijken en de voorlichting en bescherming van de consument heeft de klant het recht aan Multihaarden, per email, mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder opgave van reden, binnen veertien kalenderdagen vanaf de dag van levering van het product aan de klant of aan een derde (niet zijnde de transporteur) aangesteld door de klant.

Retourzendingen zijn op risico van de koper Multihaarden is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde artikelen. U ontvangt daarom altijd een traceercode, bewaar deze goed.

In geval van retourneren moet er eerst contact opgenomen worden met Multihaarden en moet de klant ofwel op zijn eigen kosten het onbeschadigde en ongeopende product naar Dimplex terugsturen.

Binnen dertig (30) dagen na ontvangst zal Multihaarden overgaan tot een volledige terugbetaling van het product. Voor het product kan worden teruggestuurd, moet de klant  de verkoper per e-mail op info@multihaarden.nl hiervan op de hoogte brengen. Dan krijgt de klant de te volgen werkwijze voor het retourneren toegestuurd.

Het recht op terugbetaling vervalt indien de producten geopend, beschadigd, vuil, gedeeltelijk gebruikt of onvolledig teruggestuurd worden door de klant.

Vergelijkbare producten