Elementi Vuurtafel Vesuvius Tuinhaard op gas

ElementiVuurtafelTuinhaardopgas
ElementiVuurtafelTuinhaardopgas
ElementiVuurtafelTuinhaardopgas
ElementiVuurtafelTuinhaardopgas
ElementiVuurtafelTuinhaardopgas
ElementiVuurtafelTuinhaardopgas
ElementiVuurtafelTuinhaardopgas
ElementiVuurtafelTuinhaardopgas
ElementiVuurtafelTuinhaardopgas
Omschrijving

Omschrijving Vesuvius tuinhaard

De Vesuvius gashaard van vezelbeton in basaltlook heeft een natuurstenen uitstraling. Zo integreert deze lounge vuurtafel zich wonderwel in elke tuin en wordt een bijzondere blikvanger. Het brede en glad afgewerkte oppervlak rond de branderkom biedt een praktische ruimte voor drankjes of hapjes. Dit is de perfecte manier om van de mooie zomeravonden in de tuin te genieten.
De meegeleverde roodachtige lavastenen zijn een decoratief element voor de branderbak, die de natuurlijke uitstraling perfect maken. De hoogte van de vlammen kan met de geïntegreerde gasregelaar individueel naar wens worden ingesteld. De elektronische ontsteker bevindt zich aan de zijkant en is gemakkelijk te bedienen.

Voor het opstarten van de haard Vesuvius is een externe gasfles nodig. Er kunnen in de handel verkrijgbare propaan- of butaangasflessen worden gebruikt. De reeds geïnstalleerde slang van ca. 3,15 m lengte maakt het mogelijk de gasfles verder van de haard zelf te plaatsen om optische redenen. Een van de gasflesdeksels uit ons assortiment accessoires is geschikt als uitstekende schuilplaats.

Premium design

De Vesuvius vuurtafel is ontworpen om buitenshuis te gebruiken. De haard is 100% vrijstaand en is uitermate geschikt om onder een overkapping, veranda of op een terras te plaatsen. De mooie natuursteen look brengt een natuurlijk element in de gewenste buitenruimte.

Prestigieus steenmateriaal: Glasvezelversterkt beton

De buitenkant van de tuinhaard is gemaakt van prestigieus Glasvezelversterkt beton die zorgen voor een hoogwaardig natuursteen look. De haard is dankzij dit materiaal bestand tegen extreme weersomstandigheden. Geniet dus het hele jaar door van sfeer en warmte in de tuin.

Voordelen en kenmerken van de Vesuvius vuurafel

 • Gratis canvas beschermhoes

 • Inclusief Vulmedium van de haard: roodachtige lavastenen

 • Materiaal: Glasvezelversterkt beton

 • Afmeting van de brander ring unit: 24,9 cm diameter

 • Details vuureenheid: 16 gauge, 304 roestvrij staal

 • Branderpan constructie: 16 gauge, 304 roestvrij staal

 • Afmeting brander ring: Ø 24,9 cm

 • Afmeting brander pan:  Ø 45 cm binnenmaat

 • Ontstekingssysteem: vonkontsteking met drukknop

 • 11,7 KW/U

 • Garantie: 1 jaar

 • Certificering: CSA & CE-certificaat

 • Bekijk hier de video van deze haard

Specificatie

Merk: Elementi
Materiaal: Glasvezelversterkt beton GRC
Kleur: Bruin (natuursteen basaltlook)
Afmeting: 111x91x40cm (lxbxh)
Gewicht: Gewicht 81 kg
Details brander ring: Afmeting: Ø 30,5 cm
Details brander pan: Afmeting: Ø 45 cm (binnenmaat)
Ontstekingssysteem: Elektronisch ontstekingssysteem
Maximale verwarmingscapaciteit: 13,2 kW/u
Vulmedium van de gasbrander: Lavastenen: 6kg (inbegrepen)

Levering & Retour

Levering & Retour

 Levering

Plaats voor 21:00 uw bestelling en uw order wordt de volgende dag verwerkt! Nadat wij uw bestelling hebben verwerkt gaan we ons best doen om uw bestelling binnen 14 dagen te bezorgen.

Alle zendingen worden voorzien van track & trace code en verzekering zodat u uw haard snel en risicovrij kunt ontvangen. Als u vragen hebt over de levertijd kunt u gerust contact met ons opnemen.

Let er aub op dat u, indien van toepassing, de juiste variant aan uw winkelwagen heb toegevoegd. Mocht u onverhoopt toch tegen vragen of andere problemen aanlopen dan kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice.

  Retourzendingen

In overeenstemming met de wet betreffende de handelspraktijken en de voorlichting en bescherming van de consument heeft de klant het recht aan Multihaarden, per email, mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder opgave van reden, binnen veertien kalenderdagen vanaf de dag van levering van het product aan de klant of aan een derde (niet zijnde de transporteur) aangesteld door de klant.

Retourzendingen zijn op risico van de koper Multihaarden is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde artikelen. U ontvangt daarom altijd een traceercode, bewaar deze goed.

In geval van retourneren moet er eerst contact opgenomen worden met Multihaarden en moet de klant ofwel op zijn eigen kosten het onbeschadigde en ongeopende product naar Elementi terugsturen.

Binnen dertig (30) dagen na ontvangst zal Multihaarden overgaan tot een volledige terugbetaling van het product. Voor het product kan worden teruggestuurd, moet de klant  de verkoper per e-mail op info@multihaarden.nl hiervan op de hoogte brengen. Dan krijgt de klant de te volgen werkwijze voor het retourneren toegestuurd.

Het recht op terugbetaling vervalt indien de producten geopend, beschadigd, vuil, gedeeltelijk gebruikt of onvolledig teruggestuurd worden door de klant.

Vergelijkbare producten