Elementi Vuurtafel Colima Tuinhaard Op Gas

4,5 uit 5 sterren
Ontwerp zonder titel ()
abfc aa ba cbcef
acdca bf f afc ee
eaee d c af fadab
fwIRXNFDk
buitenhaard colima gemaakt van wilgenhout en leisteen
Ontwerp zonder titel ()
Ontwerp zonder titel ()
Ontwerp zonder titel ()
Omschrijving

Buitenhaard Colima gemaakt van wilgenhout en leisteen

Open haard Colima is gemaakt van een edel rieten frame, dat een rechte vorm heeft. Het stijlvolle tafelblad van leisteen wordt niet aangetast door het vuur en is uitgevoerd in een stijlvolle zwarte kleur. Trakteer uzelf op deze luxueuze loungehaard als decoratief element voor mooie momenten in uw vrije tijd.

De vierkante roestvrijstalen branderplaat bevindt zich in het midden van het tafelblad. De daarop geplaatste lavastenen geven de sfeer meer natuurlijkheid en warmte. Aan de zijkant van de haard zit zowel de elektrische ontsteker als de gasregelaar. Met de gasregelaar kunt u eenvoudig de vlamhoogte individueel instellen.

De loungehaard werkt op propaan- of butaangas. Het stoken van de haard met gas is rookvrij, schoon en gemakkelijk te regelen. Creëer met één druk op de knop een droomsfeer in de tuin of op het terras.

Eigenschappen en voordelen:

  • Gas Lounge Vuurtafel
  • incl. roestvrijstalen branderbak
  • incl. roodachtige lava stenen
  • met gasregeling
  • met elektronische ontsteking
  • aansluiting op een externe gasfles
  • incl. hoogwaardige beschermkap tegen weersinvloeden

Leveringsomvang: Inbegrepen zijn een roestvrijstalen branderbak, roodachtige lavastenen, ontstekingsbescherming, 1x AAA-batterij voor de ontsteker, drukregelaar met slang, beschermhoes tegen weersinvloeden en een gebruiksaanwijzing.

Specificatie

Kenmerken
Kleur: Zwart
Materiaal: Hout Leisteen
Type product: Salon open haard tafel
Verzendgewicht: 130,00 Kg
Artikelgewicht: 125,00 Kg
Afmetingen ( Lengte × Breedte × Hoogte ): 107,00 × 107,00 × 46,00 cm

Levering & Retour

Levering & Retour

 Levering

Plaats voor 21:00 uw bestelling en uw order wordt de volgende dag verwerkt! Nadat wij uw bestelling hebben verwerkt gaan we ons best doen om uw bestelling binnen 14 dagen te bezorgen.

Alle zendingen worden voorzien van track & trace code en verzekering zodat u uw haard snel en risicovrij kunt ontvangen. Als u vragen hebt over de levertijd kunt u gerust contact met ons opnemen.

Let er aub op dat u, indien van toepassing, de juiste variant aan uw winkelwagen heb toegevoegd. Mocht u onverhoopt toch tegen vragen of andere problemen aanlopen dan kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice.

  Retourzendingen

In overeenstemming met de wet betreffende de handelspraktijken en de voorlichting en bescherming van de consument heeft de klant het recht aan Multihaarden, per email, mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder opgave van reden, binnen veertien kalenderdagen vanaf de dag van levering van het product aan de klant of aan een derde (niet zijnde de transporteur) aangesteld door de klant.

Retourzendingen zijn op risico van de koper Multihaarden is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde artikelen. U ontvangt daarom altijd een traceercode, bewaar deze goed.

In geval van retourneren moet er eerst contact opgenomen worden met Multihaarden en moet de klant ofwel op zijn eigen kosten het onbeschadigde en ongeopende product naar Elementi terugsturen.

Binnen dertig (30) dagen na ontvangst zal Multihaarden overgaan tot een volledige terugbetaling van het product. Voor het product kan worden teruggestuurd, moet de klant  de verkoper per e-mail op info@multihaarden.nl hiervan op de hoogte brengen. Dan krijgt de klant de te volgen werkwijze voor het retourneren toegestuurd.

Het recht op terugbetaling vervalt indien de producten geopend, beschadigd, vuil, gedeeltelijk gebruikt of onvolledig teruggestuurd worden door de klant.

1 Beoordelingen
4,5 uit 5 sterren
Narim
4,5 uit 5 sterren
Deze minimalistische vuurtafel heeft onze veranda een stuk mooier gemaakt. Bedankt dat die geleverd kon worden op de afgesproken datum

Vergelijkbare producten