Xaralyn Casette 600

voorkant casette
voorkant casette
close up casette Xaralyn
afstandbediening
casette uit
azvYXoI
voorkant casette
voorkant casette
Omschrijving

Basket Cassette 600

Dit is een elektrische haard zonder verwarmingsfunctie. Zodoende is het een echte sfeerhaard. Doordat met de verdamper waterdamp wordt gemaakt die door lampen wordt verlicht, lijken het echte vlammen te zijn.

Doordat de lampen warmte produceren zal de waterdamp sneller opstijgen. Hierdoor krijg je een veel realistischer effect. Bovendien hoeft er geen extra warmtespiraal toegevoegd te worden, gebruiken we minder energie en is het apparaat makkelijker in onderhoud.

Dit product bestaat uit een Cassette 600 plus een losse 'basket'. De haard kan dus direct in een bestaande haard worden geplaatst.

Gebruik: Deze waterdamphaard maakt gebruik van een uitneembare watertank die regelmatig (6-7 uur) bijgevuld dient te worden. De waterdamp wordt gegenereerd door een ultrasone verdamper. Een verdamper gaat afhankelijk van gebruik 6-12 maanden mee. Deze verdampers zijn los te koop.

Specificaties

Montage tijd: 5 minuten
Aantal pakketten: 1

Basket Cassette 600:

• Afmetingen: (gemeten zonder houtdecor) 179 x 564 x 218 mm (HxBxD)
• Afmetingen Basket 600: 171 x 554 x 210 mm (HxBxD)
• Verbruik 200 Watt
• Regelbaar vlambeeld
• Afstandsbediening
• Stekker: EU geaard
Verpakking: 685 x 340 x 590 mm
Gewicht: 13 kg
• EAN basket 600: 8717853927287
• EAN Cassette 600: 5011139211125
• Garantie: 2 jaar op productiefouten
Fabrikant: Faber Dimplex

Advies: Bewaar de verpakking van uw elektrische of bio ethanol haard. Indien wij service moeten verlenen op dit apparaat zal deze naar ons toe gestuurd moeten worden, hiervoor is verpakkingsmateriaal nodig.

Levering & Retour

Levering & Retour

 Levering

Plaats voor 21:00 uw bestelling en uw order wordt de volgende dag verwerkt! Nadat wij uw bestelling hebben verwerkt gaan we ons best doen om uw bestelling binnen 3-5 werkdagen te bezorgen.

Alle zendingen worden voorzien van track & trace code en verzekering zodat u uw haard snel en risicovrij kunt ontvangen. Als u vragen hebt over de levertijd kunt u gerust contact met ons opnemen.

Let er aub op dat u, indien van toepassing, de juiste variant aan uw winkelwagen heb toegevoegd. Mocht u onverhoopt toch tegen vragen of andere problemen aanlopen dan kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice.

  Retourzendingen

In overeenstemming met de wet betreffende de handelspraktijken en de voorlichting en bescherming van de consument heeft de klant het recht aan Multihaarden, per email, mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder opgave van reden, binnen veertien kalenderdagen vanaf de dag van levering van het product aan de klant of aan een derde (niet zijnde de transporteur) aangesteld door de klant.

Retourzendingen zijn op risico van de koper Multihaarden is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde artikelen. U ontvangt daarom altijd een traceercode, bewaar deze goed.

In geval van retourneren moet er eerst contact opgenomen worden met Multihaarden en moet de klant ofwel op zijn eigen kosten het onbeschadigde en ongeopende product naar Xaralyn terugsturen.

Binnen dertig (30) dagen na ontvangst zal Multihaarden overgaan tot een volledige terugbetaling van het product. Voor het product kan worden teruggestuurd, moet de klant  de verkoper per e-mail op info@multihaarden.nl hiervan op de hoogte brengen. Dan krijgt de klant de te volgen werkwijze voor het retourneren toegestuurd.

Het recht op terugbetaling vervalt indien de producten geopend, beschadigd, vuil, gedeeltelijk gebruikt of onvolledig teruggestuurd worden door de klant.

Vergelijkbare producten