Elementi Vuurtafel Hampton - Tuinhaard op gas

4,8 uit 5 sterren
baec e b aadf
bbadf dbb eb bb ffeeeeb
faeb aae cd b adbb
caab dc a ab bbde
e bfa cc abae cfaaae
fa b dc af cdbdf
efd f e
fb e f ee cebbac
baec e b aadf
Omschrijving

Omschrijving Vuurtafel Hampton van Elementi

Deze vuurtafel in drie woorden: Stijlvol, sfeervol en zeer duurzaam! Een unieke vuurtafel die gemaakt is van glasvezelversterkt beton met een hoogwaardige betonlook. Ervaar de sfeer van echte vlammen door rond de vuurtafel te gaan zitten. De vuurtafel is langwerpig en kan gebruikt worden als buiten-salontafel bij de loungeset. Tegelijkertijd kan er genoten worden van mooie vlammen in het midden van de tafel.

Werking

De vuurtafel is voorzien van een hoogwaardige RVS brander en werkt op propaangas. De gasfles kan gemakkelijk naast de haard worden gezet. Om de mooie uitstraling te behouden kan er gekozen worden voor een gasfles cover. De vuurtafel heeft een nauwkeurige drukregelaar (50 mbar) en een elektronisch ontstekingssysteem. De hoogte van de vlam kan eenvoudig bepaalt worden met de draaiknop. Dit maakt deze vuurtafel een goede terrasverwarmer.

Premium design

De Hampton vuurtafel is ontworpen om buitenshuis te gebruiken. De haard is 100% vrijstaand en is uitermate geschikt om onder een overkapping, veranda of op een terras te plaatsen.

Prestigieus steenmateriaal: Glasvezelversterkt beton

De buitenkant van de tuinhaard is gemaakt van prestigieus Glasvezelversterkt beton die zorgen voor een hoogwaardig beton look. De vuurtafel corrodeert niet en is daarom bestand tegen extreme weersomstandigheden. Geniet dus het hele jaar door van sfeer en warmte in de tuin.

Montage & Accessoires

De vuurtafel wordt compleet gemonteerd op locatie afgeleverd. Het enige wat dan nog moet gebeuren is de drukregelaar aansluiten op de gasfles en de gashaard is klaar voor gebruik. De aansluitleiding wordt meegeleverd. De gasfles is niet inbegrepen bij het pakket.
De glasombouw is tevens niet standaard inbegrepen en is als accessoire bij te bestellen.

De vuurtafel wordt incl. beschermhoes geleverd. Ons advies is om de tuinhaard met deze hoes te beschermen als die niet gebruikt wordt.

De brander van RVS (roestvrij staal) kan met decoratieve lavastenen of met prachtig gebroken decoratief glas bedekt worden. Dit zorgt voor een elegante uitstraling. De lavastenen voor de brander is bij de prijs inbegrepen.

Voordelen en kenmerken van de Hampton Vuurtafel

 • Gratis canvas beschermhoes

 • Inclusief Vulmedium van de haard: roodachtige lavastenen

 • Materiaal: Glasvezelversterkt beton

 • Afmeting van de brander ring unit: 76,2cm lengte

 • Details vuureenheid: 16 gauge, 304 roestvrij staal

 • Branderpan constructie: 16 gauge, 304 roestvrij staal

 • Afmeting brander pan:  105×28,7x5cm (lxbxh) binnenmaat

 • Ontstekingssysteem: vonkontsteking met drukknop

 • 13,2 KW/U

 • Garantie: 1 jaar

 • Certificering: CSA & CE-certificaat

 • Bekijk hier de video

Specificatie
 • Merk: Elementi
 • Materiaal: Glasvezelversterkt beton GRC
 • Materiaal brander: 304 roestvrijstaal
 • Kleur: Grijs / Betonlook
 • Afmeting tuinhaard: 142x81x35 cm (lxbxh)
 • Afmeting brander: 105x28,7x5cm
 • Gewicht 66 kg
 • Ontstekingssysteem: Elektronisch ontstekingssysteem
 • Maximale verwarmingscapaciteit: 13,2 kW/u
 • Vulmedium van de gasbrander: Lavastenen: 6kg (inbegrepen)
Levering & Retour

Levering & Retour

 Levering

Plaats voor 21:00 uw bestelling en uw order wordt de volgende dag verwerkt! Nadat wij uw bestelling hebben verwerkt gaan we ons best doen om uw bestelling binnen 14 dagen te bezorgen.

Alle zendingen worden voorzien van track & trace code en verzekering zodat u uw haard snel en risicovrij kunt ontvangen. Als u vragen hebt over de levertijd kunt u gerust contact met ons opnemen.

Let er aub op dat u, indien van toepassing, de juiste variant aan uw winkelwagen heb toegevoegd. Mocht u onverhoopt toch tegen vragen of andere problemen aanlopen dan kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice.

  Retourzendingen

In overeenstemming met de wet betreffende de handelspraktijken en de voorlichting en bescherming van de consument heeft de klant het recht aan Multihaarden, per email, mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder opgave van reden, binnen veertien kalenderdagen vanaf de dag van levering van het product aan de klant of aan een derde (niet zijnde de transporteur) aangesteld door de klant.

Retourzendingen zijn op risico van de koper Multihaarden is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde artikelen. U ontvangt daarom altijd een traceercode, bewaar deze goed.

In geval van retourneren moet er eerst contact opgenomen worden met Multihaarden en moet de klant ofwel op zijn eigen kosten het onbeschadigde en ongeopende product naar Elementi terugsturen.

Binnen dertig (30) dagen na ontvangst zal Multihaarden overgaan tot een volledige terugbetaling van het product. Voor het product kan worden teruggestuurd, moet de klant  de verkoper per e-mail op info@multihaarden.nl hiervan op de hoogte brengen. Dan krijgt de klant de te volgen werkwijze voor het retourneren toegestuurd.

Het recht op terugbetaling vervalt indien de producten geopend, beschadigd, vuil, gedeeltelijk gebruikt of onvolledig teruggestuurd worden door de klant.

9 Beoordelingen
4,8 uit 5 sterren
Jorrick Rijneker
5 uit 5 sterren
Kan niks anders zeggen dan Prachtig.
Jasmin Taha
5 uit 5 sterren
Thanks for the great service Mohamed. My parents love their garden
Hans
5 uit 5 sterren
Populaire vuurtafel. Mooi kwaliteitsproduct
Arno Jansen
5 uit 5 sterren
Deze haard via een advertentie voorbij zien komen. Na lang nadenken toch besloten om deze online aan te schaffen. De haard is super. En echt een eye catcher

Vergelijkbare producten