Elektrische haard, maar weinig ruimte?

Dimplex Sierra Setting

Ondiepe haard

Wil je graag een elektrische haard in je huis, maar heb je niet de ruimte om een groot meubel te bouwen en een haard in kwijt te kunnen? Dan kun je kiezen uit vele alternatieven.
Het is mogelijk om te gaan voor een minder diep model elektrische haard, of zelfs hele platte haarden (ultradun).
Ook is het mogelijk deze toch al dunne haarden in te bouwen in bijvoorbeeld een tussenwand. Op deze manier kun je toch genieten van een elektrische sfeerhaard, maar kost het je weinig ruimte in je woning.

Maar wat is dan een ondiepe haard

Er zijn vele soorten en maten elektrische haarden te verkrijgen. Bij een ondiepe/platte haard moet je denken aan een haard van zo’n 15 centimeter diep. Hiermee heb je dus niet veel ruimte nodig om de haard in te bouwen.
Zo kun je in bijna iedere situatie een geschikte haard vinden voor jouw wensen.

De haarden hebben allemaal verschillende functies en bij sommige haarden kun je naast de vlamhoogte ook de kleuren aanpassen. Ook de verwarmingsfunctie is apart te bedienen. Zo kun je ook genieten van vlammen zonder verwarming.
In veel gevallen kun je ook de binnenkant van de haard naar eigen smaak inrichten: je kiest voor een houtmotief, glazen kristallen of andere soorten steen. Op deze manier wordt het echt jouw haar.
Deze platte haarden zijn te verkrijgen in vele maten en uitvoeringen, zodat je altijd wel een geschikte haard kunt vinden. Vaak ook nog eens voor een schappelijke prijs!

Vraag naar de mogelijkheden ook als je twijfelt! We kunnen eigenlijk altijd wel een leuke aanbieding doen.

klik hier om naar onze contactgegevens te gaan.

Voorbeelden van platte haarden:

Multihaarden heeft ook voor jou een geschikte haard! Ben je op zoek naar een dunne haard, kijk hieronder voor enkele voorbeelden:

Dimplex-Prism50.jpg
Klik op de link om naar het product te gaan: Dimplex Prism 50"

Dimplex-sierra072.jpg
Klik op de link om naar het product te gaan: Dimplex Sierra 48" of 60" of 72"

trivero-180.jpg

Klik op de link om naar het product te gaan: Xaralyn Trivero 180