Elektrische haard, maar weinig ruimte?

Dimplex Sierra Setting

Ondiepe Elektrische Haarden: Ruimtebesparende Sfeer in Huis

Ben je geïnteresseerd in het toevoegen van een elektrische haard aan je interieur, maar heb je beperkte ruimte voor een omvangrijk meubelstuk? Gelukkig zijn er tal van alternatieven beschikbaar om aan jouw behoeften te voldoen. Overweeg een ondiep model elektrische haard of zelfs een ultradunne variant. Je kunt deze slanke haarden zelfs inbouwen in bijvoorbeeld een tussenwand, waardoor je toch kunt genieten van de gezellige sfeer die ze creëren zonder veel kostbare ruimte in je woning op te eisen.

Ontdek de Wereld van Ondiepe Haarden

Elektrische haarden zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Bij een ondiepe of platte haard spreken we over een model dat slechts ongeveer 15 centimeter diep is. Hierdoor heb je minimale inbouwruimte nodig, waardoor vrijwel elke situatie geschikt is voor deze haarden die aan jouw wensen voldoen.

Deze haarden bieden diverse functies, zoals de mogelijkheid om de vlamhoogte en kleuren aan te passen, en de verwarming afzonderlijk te regelen. Hierdoor kun je ook genieten van de vlammensfeer zonder dat de verwarming aanstaat. Bovendien kun je vaak de binnenkant van de haard naar jouw smaak aanpassen, met opties zoals een houtmotief, glazen kristallen of verschillende soorten steen. Zo wordt de haard echt een persoonlijke toevoeging aan jouw huis.

De platte haarden zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en ontwerpen, zodat er altijd wel een geschikte haard te vinden is, vaak tegen een betaalbare prijs.

Aarzel niet om ons te raadplegen als je twijfelt, want we hebben vrijwel altijd aantrekkelijke aanbiedingen beschikbaar..

klik hier om naar onze contactgegevens te gaan.

Voorbeelden van platte haarden:

Multihaarden heeft ook voor jou een geschikte haard! Ben je op zoek naar een dunne haard, kijk hieronder voor enkele voorbeelden:

Dimplex-Prism50.jpg
Klik op de link om naar het product te gaan: Dimplex Prism 50"

Dimplex-sierra072.jpg
Klik op de link om naar het product te gaan: Dimplex Sierra 48" of 60" of 72"

trivero-180.jpg

Klik op de link om naar het product te gaan: Xaralyn Trivero 180