Xaralyn bio ethanol inbouw brander XXL (11814LB)

IM bfcbbfbeabec
IM bfcbbfbeabec
IM faddabfdec
IM badcdefedaaa
IM adececfafadbabf
IM acefac
Binnekant brander
IM bfcbbfbeabec
IM bfcbbfbeabec
Omschrijving

Xaralyn bio ethanol inbouwbrander XXL (11814LB)

Bio-ethanol brander XXL (11814LB). Het meest veilige open vuur met deze gepatenteerde Xaralyn bio-ethanol brander met keramische steen. Gebruik deze inzethaard in combinatie met een bestaande haard of realiseer een eigen projecthaard. Een schoorsteen of rookkanaal is niet nodig bij deze sfeerhaard. Met het branden van een bio-ethanolhaard komen geen schadelijke rookgassen vrij.

Deze uitvoering is bedoeld voor inbouw, de bovenplaat van de brander steekt hierbij iets over de daadwerkelijke brander heen.

Bio ethanol

De Xaralyn bio ethanol branders werken met een gepatenteerde keramische steen welke de bio ethanol absorbeert. Zodra de brander open gezet wordt zorgt het vrijkomende gas voor een rustige economische verbranding die tot 50% zuiniger is in vergelijking tot andere branders.

Bio ethanol is een duurzame brandstof die het beste te vergelijken is met alcohol. Bio ethanol is een schone brandstof waarbij geen schadelijke stoffen vrijkomen door verbranding. Doordat er geen schadelijke stoffen vrijkomen is een rookkanaal niet nodig. De keuze voor een bio ethanol haard is daarom niet alleen een milieubewuste keuze maar ook een economische keuze. De aanleg van een rookkanaal voor het afvoeren van schadelijke stoffen zoals fijnstof is kostbaar en neemt veel ruimte in beslag. Doordat een rookkanaal niet nodig is ontstaat er daardoor meer vrijheid in de plaatsing van de brander.

Let op! Bij de verbranding van bio ethanol is zuurstof nodig. Net als bij een open haard of pallet kachel dient de ruimte waar de brander staat normaal geventileerd te worden.

Kwaliteit en veiligheid

De Xaralyn bio ethanol branders zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit en zijn in alle testen als veiligste getest. Belangrijk is wel dat de brander alleen gevuld wordt wanneer de brander zelf gesloten is.

Kan worden toegepast in een eigen ontwerp, thuis of in een bedrijf. Het ontwerp, kwaliteit en de veiligheid maakt deze bio ethanol brander de meest populaire brander onder architecten en ontwerpers.

Alle Xaralyn bio ethanol branders met keramische steen hebben een levenslange garantie!

Specificaties

Aantal pakketten 1
Wordt verstuurd op een pallet
thuisbezorging Drempellevering (tot de eerste deur)

Bio ethanol brander XXL (11814LB):

• Afmetingen: 84 x 1200 x 157 mm (HxBxD)
• Inbouwmaat: 84 x 1180 x 137 mm (HxBxD)
• Brander inhoud: ± 3,5 liter
• Brandduur: ± 3,5 uur
• Verbruik per uur: ± 0,65 liter
• Warmteafgifte: ca. 4,5KW
• Materiaal: RVS
• Volgens normering DIN 4734-1 en EN 16647:2015
• Inclusief: glasplaatjes, bedieningspookjes, trechter en aansteker
Verpakking: 136 x 210 x 145 mm
Gewicht: 20 kg
• EAN: 8717853925870
• Garantie: levenslang op productiefouten
Advies: Bewaar de verpakking van uw elektrische of bio ethanol haard. Indien wij service moeten verlenen op dit apparaat zal deze naar ons toe gestuurd moeten worden, hiervoor is verpakkingsmateriaal nodig.

Levering & Retour

Levering & Retour

 Levering

Plaats voor 21:00 uw bestelling en uw order wordt de volgende dag verwerkt! Nadat wij uw bestelling hebben verwerkt gaan we ons best doen om uw bestelling binnen 3-5 werkdagen te bezorgen.

Alle zendingen worden voorzien van track & trace code en verzekering zodat u uw haard snel en risicovrij kunt ontvangen. Als u vragen hebt over de levertijd kunt u gerust contact met ons opnemen.

Let er aub op dat u, indien van toepassing, de juiste variant aan uw winkelwagen heb toegevoegd. Mocht u onverhoopt toch tegen vragen of andere problemen aanlopen dan kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice.

  Retourzendingen

In overeenstemming met de wet betreffende de handelspraktijken en de voorlichting en bescherming van de consument heeft de klant het recht aan Multihaarden, per email, mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder opgave van reden, binnen veertien kalenderdagen vanaf de dag van levering van het product aan de klant of aan een derde (niet zijnde de transporteur) aangesteld door de klant.

Retourzendingen zijn op risico van de koper Multihaarden is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde artikelen. U ontvangt daarom altijd een traceercode, bewaar deze goed.

In geval van retourneren moet er eerst contact opgenomen worden met Multihaarden en moet de klant ofwel op zijn eigen kosten het onbeschadigde en ongeopende product naar Xaralyn terugsturen.

Binnen dertig (30) dagen na ontvangst zal Multihaarden overgaan tot een volledige terugbetaling van het product. Voor het product kan worden teruggestuurd, moet de klant  de verkoper per e-mail op info@multihaarden.nl hiervan op de hoogte brengen. Dan krijgt de klant de te volgen werkwijze voor het retourneren toegestuurd.

Het recht op terugbetaling vervalt indien de producten geopend, beschadigd, vuil, gedeeltelijk gebruikt of onvolledig teruggestuurd worden door de klant.

Vergelijkbare producten