Wildflame Vale vrijstaande bio-ethanol haard H80cm

vale zwart bio ethanol vrijstaand kachel h cm
vHdebTljQSg
vale zwart bio ethanol vrijstaand kachel h cm
vale zwart bio ethanol vrijstaand kachel h cm
vale zwart bio ethanol vrijstaand kachel h cm
Omschrijving

Vale Zwart Bio Ethanol Vrijstaand Kachel H80 CM

De Vale combineert een chique stijl met de eenvoud van bio-ethanol om een ​​indrukwekkende bio-ethanolkachel in houtkachelstijl te creëren.

De Vale is perfect voor het moderne huis omdat er geen schoorsteen of rookkanaal nodig is en hij kan eenvoudig in elke kamer en zelfs in de tuin worden geïnstalleerd met zeer lage installatiekosten, terwijl hij nog steeds een in het oog springend middelpunt blijkt te zijn. Dit model is verkrijgbaar in zowel zwart als wit.

Specificatie

Technische Gegevens

Afmetingen (hxbxd) 80 x 40 x 40 cm
Zwart ethanol kachel
Regelbare brander 1,5L / 3.5 kW
Moderne vormgeving;
Glazen firewall
Brandtijd: 3 tot 4 uur ( Afhankelijk kwaliteit van de bio ethanol )
Gewicht 20 kg
GRATIS VERZENDEN : LEVERTIJD 1 - 10 WERKDAGEN

Levering & Retour

 Levering

Bezorgtijd 2-3 weken Nadat wij uw bestelling hebben verwerkt gaan we ons best doen om uw bestelling binnen 2 a 3 weken te bezorgen.

Alle zendingen worden voor zover mogelijk voorzien van track & trace code en verzekering zodat u uw haard snel en risicovrij kunt ontvangen. Als u vragen hebt over de levertijd kunt u gerust contact met ons opnemen.

  Retourzendingen

In overeenstemming met de wet betreffende de handelspraktijken en de voorlichting en bescherming van de consument heeft de klant het recht aan Multihaarden, per email, mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder opgave van reden, binnen veertien kalenderdagen vanaf de dag van levering van het product aan de klant of aan een derde (niet zijnde de transporteur) aangesteld door de klant.

Retourzendingen zijn op risico van de koper Multihaarden is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde artikelen. U ontvangt daarom altijd een traceercode, bewaar deze goed.

Binnen dertig (30) dagen na ontvangst zal Multihaarden overgaan tot een volledige terugbetaling van het product. Voor het product kan worden teruggestuurd, moet de klant  de verkoper per e-mail op info@multihaarden.nl hiervan op de hoogte brengen. Dan krijgt de klant de te volgen werkwijze voor het retourneren toegestuurd.

Het recht op terugbetaling vervalt indien de producten geopend, beschadigd, vuil, gedeeltelijk gebruikt of onvolledig teruggestuurd worden door de klant.

Vergelijkbare producten