Le Feu SKY White Rose Gold met GRATIS startpakket

Sky White Pole gold ()
Sky White Pole gold ()
false
ZProtQTpQk
bio ethanol voor website startpakket
Sky White Pole gold ()
Sky White Pole gold ()
Omschrijving

Le Feu SKY White - Rose Gold

Op zoek naar het beste en duurzaamste alternatief voor een gashaard, maar wilt u niet inleveren op design en kwaliteit? Dan is bio ethanol de beste oplossing. De verbranding van bio ethanol produceert sfeer en warmte in iedere gewenste ruimte. Zo kunt u deze Le Feu SKY open haard overal naar wens ophangen en heeft u geen schoorsteen nodig. De in goud vergulde stang en brander zorgen voor een sjieke en moderne uitstraling. Hierdoor is de Le Feu haard erg mooi om te hebben ook als deze uit staat!

Le Feu Sky heeft een uitzonderlijk design met de karakteristieke plafondmontage. De open haard zweeft bijna en zal de gedachten aan de hemel en de wolken leiden, waar ook de naam “Sky” vandaan komt. Er heerst een warme, gezellige en ontspannen sfeer in de kamer. Met Sky kan je genieten van de rust en de betoverende vlammen, terwijl de open haard met zijn ronde en stijlvolle vormen zeker perfect in je interieur past. Als je op zoek bent naar een stijlvolle bio-haard met een Scandinavisch design, dan is Sky de veilige keuze. Met zijn minimalistische stang neemt de open haard nauwelijks vloeroppervlak in beslag, wat hem niet alleen chique maar ook zeer praktisch maakt.


Voordelen en kenmerken Le Feu open haard

  • Scandinavisch design: Deens prijs winnend ontwerp. Klassiek, simpel en tijdloos design wat past binnen elk interieur

  • Schoon vuur: Milieu vriendelijk en geen vonken rook of ongewenste geuren

  • Kies je ruimte: De open haard is ideaal te plaatsen in elke ruimte van 't huis! (leest u wel eerst de handleiding voor de veiligheidsvoorschriften)

  • Brandtijd: van 4-6 uur (1,5 Liter)

  • Gebruiksvriendelijk: Eenvoudig te installeren en gebruiksklaar in 10-15 minuten.

  • Belangrijk: Bekijk hier de handleiding

  • Gebruiksklaar in 15 minuten. Bekijk hier onze installatievideo

  • Extra aankoop: Fitting Black of Fitting RVS voor schuine plafonds en wanden. Je kunt de fitting aanpassen aan de helling van het plafond.


Wist u dat?
De Le Feu haarden zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen. De onderdelen zijn onderling uitwisselbaar. Hierdoor kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een staand model op te hangen. Laat u online informeren over de mogelijkheden!

Hulp nodig bij installatie / ophangen?
Maak gebruik van onze installatieservice!

Specificaties Le Feu haard

Unit nummer: 800117

What is in the box:
• 1x Le Feu Fireplace
• 1x Le Feu SafeBurn Burner
• 1x Le Feu regulation Tool
• 3x Monteer schroeven 
• 1x Le Feu pole
• 1x Handleiding

Specificatie ovale haard:

Gewicht: 14.2 kg
Afmeting: 52x35x49 cm BxHxD
Materiaal: 2,3mm S235 Staal, high heat resistant paint
Gewicht brander: 4,8 Kilo
Afmeting brander: 20 x 7,5 x 24 cm BxHxD

Materiaal brander: SS304 Stainless steel, Brushed, Ceramic fiber
Gecombineerd gewicht: 19,1 kilo
Brandstof verbruik: Tot 0.3 L pr. Hour
Brandstof:  Bio ethanol (minimaal 95% puur)
Warmte: 3 Kw

Levering & Retour

Levering & Retour

 Levering

Plaats voor 21:00 uw bestelling en uw order wordt de volgende dag verwerkt! Nadat wij uw bestelling hebben verwerkt gaan we ons best doen om uw bestelling binnen 3-5 werkdagen te bezorgen.

Alle zendingen worden voorzien van track & trace code en verzekering zodat u uw haard snel en risicovrij kunt ontvangen. Als u vragen hebt over de levertijd kunt u gerust contact met ons opnemen.

Let er aub op dat u, indien van toepassing, de juiste variant aan uw winkelwagen heb toegevoegd. Mocht u onverhoopt toch tegen vragen of andere problemen aanlopen dan kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice.

  Retourzendingen

In overeenstemming met de wet betreffende de handelspraktijken en de voorlichting en bescherming van de consument heeft de klant het recht aan Multihaarden, per email, mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder opgave van reden, binnen veertien kalenderdagen vanaf de dag van levering van het product aan de klant of aan een derde (niet zijnde de transporteur) aangesteld door de klant.

Retourzendingen zijn op risico van de koper Multihaarden is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde artikelen. U ontvangt daarom altijd een traceercode, bewaar deze goed.

In geval van retourneren moet er eerst contact opgenomen worden met Multihaarden en moet de klant ofwel op zijn eigen kosten het onbeschadigde en ongeopende product naar Le Feu Nederland terugsturen.

Binnen dertig (30) dagen na ontvangst zal Multihaarden overgaan tot een volledige terugbetaling van het product. Voor het product kan worden teruggestuurd, moet de klant  de verkoper per e-mail op info@multihaarden.nl hiervan op de hoogte brengen. Dan krijgt de klant de te volgen werkwijze voor het retourneren toegestuurd.

Het recht op terugbetaling vervalt indien de producten geopend, beschadigd, vuil, gedeeltelijk gebruikt of onvolledig teruggestuurd worden door de klant.

Vergelijkbare producten