Dimplex Silverton (Optimyst)

Dimplex Silverton Front
Dimplex Silverton Front
Dimplex Silverton Right
Dimplex Silverton Left
Dimplex Silverton Back
UPYAEcanOI
Dimplex Silverton Top
Dimplex Silverton Side
Dimplex Silverton Front
Omschrijving

Dimplex Silverton

Heb je een bestaande open haard op houtkachel in huis, maar wordt hij (te) weinig gebruikt? De Silverton is een slimme en compacte elektrische haard waarmee je je hout of gashaard weer tot leven kunt brengen. Dankzij de gloeiende houtblokken, de vlammen en de rook afkomstig van koude waterdamp en LED’s kun je weer
comfortabel en lekker lang genieten van je haard.

• Compacte vrijstaande haard
• Ook geschikt als inzethaard voor ongebruikte haarden
• Gloeiende LED-houtset met losse blokken voor individueel aangepaste
decoratie
• Inclusief gloeiend asbed voor onder de vuurkorf

Zichtconfiguraties
Zicht rondom.

Vlameffect
Verrassend door het zwevende vlam- en rookeffect en variabele vlamintensiteit.

All-season vlammen
Omdat de vlammen geen warmte afgeven, kan de haard in elk seizoen worden gebruikt voor extra sfeer.

Vlamtechnologie
Optimyst vlamtechnologie. Vlameffect van koude waterdamp.

LED-verlichting
Vlammen en lampen gebruiken energiezuinige LED's die geen onderhoud nodig hebben.

Verwarming
Geen verwarmingsfunctie bij deze haard.

Plug and Play
Eenvoudig aan te sluiten op een standaard stopcontact voor directe sfeer.

Specificaties

Dimplex Silverton

afmetingen-silverton.png

specificaties-silverton.png

Retour & Verzending

Levering & Retour

 Levering

Plaats voor 21:00 uw bestelling en uw order wordt de volgende dag verwerkt! Nadat wij uw bestelling hebben verwerkt gaan we ons best doen om uw bestelling binnen 3-5 werkdagen te bezorgen.

Alle zendingen worden voorzien van track & trace code en verzekering zodat u uw haard snel en risicovrij kunt ontvangen. Als u vragen hebt over de levertijd kunt u gerust contact met ons opnemen.

Let er aub op dat u, indien van toepassing, de juiste variant aan uw winkelwagen heb toegevoegd. Mocht u onverhoopt toch tegen vragen of andere problemen aanlopen dan kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice.

  Retourzendingen

In overeenstemming met de wet betreffende de handelspraktijken en de voorlichting en bescherming van de consument heeft de klant het recht aan Multihaarden, per email, mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder opgave van reden, binnen veertien kalenderdagen vanaf de dag van levering van het product aan de klant of aan een derde (niet zijnde de transporteur) aangesteld door de klant.

Retourzendingen zijn op risico van de koper Multihaarden is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde artikelen. U ontvangt daarom altijd een traceercode, bewaar deze goed.

In geval van retourneren moet er eerst contact opgenomen worden met Multihaarden en moet de klant ofwel op zijn eigen kosten het onbeschadigde en ongeopende product naar Dimplex terugsturen.

Binnen dertig (30) dagen na ontvangst zal Multihaarden overgaan tot een volledige terugbetaling van het product. Voor het product kan worden teruggestuurd, moet de klant  de verkoper per e-mail op info@multihaarden.nl hiervan op de hoogte brengen. Dan krijgt de klant de te volgen werkwijze voor het retourneren toegestuurd.

Het recht op terugbetaling vervalt indien de producten geopend, beschadigd, vuil, gedeeltelijk gebruikt of onvolledig teruggestuurd worden door de klant.

Vergelijkbare producten