Xaralyn - Lucius LED inzethaard

Luciuselektrischeinbouwhaard
LuciusLEDinbouwhaard
Luciusafstandbediening
Luciuselektrischeinbouwhaard
Luciuselektrischeinbouwhaard
Omschrijving

Omschrijving Lucius elektrische inzethaard

Ontwerp met deze inbouwhaard je eigen droomhaard. De Lucius is zowel decoratief te gebruiken (zeer laag energie verbruik) of kan als bij-verwarming gebruikt worden. Een elektrische haard heeft geen rookkanaal nodig, geeft een aangename warmte maar brengt bovenal veel sfeer in huis.

Bekijk hier de video

De Xaralyn Lucius LED inzethaard is ontworpen voor een Xaralyn schouw. De Lucius is eenvoudig in gebruik en geeft een realistisch vuurbeeld. De haard kan gebruikt worden als bijverwarming of enkel decoratief.

Een elektrische haard geeft de illusie van een echte open haard zonder de nadelen. De Lucius LED is door het gebruik van LED verlichting bijzonder energiezuinig en beschikt additioneel over een verwarmingsfunctie. De Lucius LED haard is volledig onderhoudsvrij. Dit type elektrische haard geeft een redelijk goed 3-dimensioneel beeld en is uitermate geschikt om dagelijks te gebruiken.

De Lucius-haard kan worden gebruikt als decoratieve haard met vlameffect of als verwarming. Eenvoudig te installeren, kan in elke kamer van het huis worden geplaatst en stoot geen CO2 uit. Dankzij de combinatie van de houtblokken, die gloeien vergelijkbaar met een echt vuur, en de LED's, is deze Lucius elektrische open haard niet alleen decoratief, maar geeft hij ook een vriendelijke uitstraling aan de ruimte waar deze is geïnstalleerd, waardoor een traditionele open haard perfect kan worden vervangen zonder de vervuiling.

Bovendien hoef je geen specialist te zijn om deze Lucius-haard te installeren, je moet gewoon de ideale plek in je huis vinden om een ​​warme en verwarmende sfeer te krijgen.

Het is waar dat deze Lucius elektrische open haard niet zoveel warmte produceert als een open haard op gas of hout, maar we garanderen u authentieke vlammen die zowel constant als groot zijn en een haard die in uw warmte behoefte voorziet. Waar je met een gashaard de vlammen niet volledig op volle sterkte zet in verband met de warmte afgifte kan dit met deze elektrische haard wel.

Deze elektrische haard vindt u o.a. gepresenteerd in 't experience center in Broek op Langedijk.

Specificaties

Afmeting: 610 x 620 x 195 mm (HxBxD)
Verbruik: 10 Watt
Onderhoud: Onderhoudsvrij
Afstandsbediening: Ja
Regelbaar vlambeeld: Functioneert op basis van LED verlichting
Verwarming: 0 - 700 - 1400 Watt (instelbaar)
Onderhoudsinstructie: U kunt uw elektrische haard reinigen met een zachte, droge doek.

Levering & Retour

Levering & Retour

 Levering

Plaats voor 21:00 uw bestelling en uw order wordt de volgende dag verwerkt! Nadat wij uw bestelling hebben verwerkt gaan we ons best doen om uw bestelling binnen 3-5 werkdagen te bezorgen.

Alle zendingen worden voorzien van track & trace code en verzekering zodat u uw haard snel en risicovrij kunt ontvangen. Als u vragen hebt over de levertijd kunt u gerust contact met ons opnemen.

Let er aub op dat u, indien van toepassing, de juiste variant aan uw winkelwagen heb toegevoegd. Mocht u onverhoopt toch tegen vragen of andere problemen aanlopen dan kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice.

  Retourzendingen

In overeenstemming met de wet betreffende de handelspraktijken en de voorlichting en bescherming van de consument heeft de klant het recht aan Multihaarden, per email, mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder opgave van reden, binnen veertien kalenderdagen vanaf de dag van levering van het product aan de klant of aan een derde (niet zijnde de transporteur) aangesteld door de klant.

Retourzendingen zijn op risico van de koper Multihaarden is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde artikelen. U ontvangt daarom altijd een traceercode, bewaar deze goed.

In geval van retourneren moet er eerst contact opgenomen worden met Multihaarden en moet de klant ofwel op zijn eigen kosten het onbeschadigde en ongeopende product naar Xaralyn terugsturen.

Binnen dertig (30) dagen na ontvangst zal Multihaarden overgaan tot een volledige terugbetaling van het product. Voor het product kan worden teruggestuurd, moet de klant  de verkoper per e-mail op info@multihaarden.nl hiervan op de hoogte brengen. Dan krijgt de klant de te volgen werkwijze voor het retourneren toegestuurd.

Het recht op terugbetaling vervalt indien de producten geopend, beschadigd, vuil, gedeeltelijk gebruikt of onvolledig teruggestuurd worden door de klant.

Vergelijkbare producten