NIEUW: gashaarden van Xaralyn. Een aanwinst voor je tuin!

Gashaarden, een aanwinst in de tuin!

Onze leverancier Xaralyn, die je al kent van onze elektrische haarden en bio-ethanol haarden heeft nu ook een lijn buitenhaarden op gas!
Hiermee vrolijk je jouw tuin, balkon of overkapping op. Door het plaatsen van deze tuinhaarden, ook wel gashaarden genoemd, haal je niet alleen sfeer in je tuin of op je balkon, maar ze geven ook behoorlijk wat warmte af. Zo kun je al vroeg in het seizoen lekker buiten zitten onder de overkapping of in het najaar langer genieten van het buitenleven!

Gashaarden hebben een groot voordeel ten opzichte van houtgestookte haarden: je hoeft niet met hout te slepen. En ook als het waait, kun je een gashaard rustig aanzetten en er lekker warmpjes bij zitten. Met een vuurkorf is het dan altijd zoeken dat je niet onder de vonken, as of rook komt te zitten!
Gashaard-in-de-tuin.jpg

De gashaarden nemen niet veel ruimte in en zijn daardoor ook op een balkon of in een kleine tuin te gebruiken. De buren zullen geen last hebben van rookoverlast en daardoor zijn ze ook op balkons toegestaan.

Deze foto is onder een overkapping genomen en er is geen filter gebruikt. Wil je ook zo'n sfeertje creëren? Kijk dan eens naar de verschillende gashaarden van Xaralyn!

We wensen jou een fijne en sfeervolle zomer!

Kies voor:
Xaralyn Bowl 80