Vrijstaande elektrische haard: Wat jij zoekt, hebben wij!

SET ( of )

Vind de Perfecte Elektrische Haard voor Jouw Stijl en Gemak!

Ontdek het ruime assortiment elektrische haarden in diverse stijlen en formaten bij Multihaarden Nederland. Of je nu houdt van een klassieke uitstraling of een strak en modern design, je vindt het hier allemaal. Onze haarden creëren direct sfeer en bieden vaak ook de nodige warmte voor je woonkamer, slaapkamer of badkamer. Plaats de meeste haarden eenvoudig tegen een wand, maar er zijn ook modellen die midden in de ruimte passen. Het enige wat je nodig hebt, is een nabijgelegen stopcontact. Of je nu kiest voor een schouwhaard of een waterdamphaard in een meubel naar keuze, maak het helemaal jouw eigen stijl!

De Voordelen van een Vrijstaande Elektrische Haard:

Onze elektrische haarden staan bekend om hun gebruiksgemak. Met slechts één druk op de knop creëer je direct een sfeervol haardvuur zonder gedoe met hout of vervelende geurtjes. Sluit gewoon de stekker aan en geniet van het knisperende vuur, inclusief warmte indien gewenst. Onze haarden zijn het hele jaar door te gebruiken, zelfs in de zomer kun je genieten van de vlammensfeer zonder extra warmte. In de winter is het juist heerlijk om on-demand warmte aan je kamer toe te voegen.

Een elektrische haard kan vrijwel overal geplaatst worden en is bovendien gemakkelijk te verplaatsen als je je kamer opnieuw wilt indelen. Steeds meer mensen kiezen voor dit duurzame alternatief.

Bij Multihaarden Nederland bieden we ook de mogelijkheid om volledig ontzorgd te worden. Wij zorgen ervoor dat de haard op de juiste plek komt te staan, eventueel met een volledige ombouw of schouw eromheen. Je hoeft dan zelf niets te doen; alles wordt voor je geregeld. Informeer naar de mogelijkheden op contactpagina!

Zo Eenvoudig als Plug-and-Play!

Het installeren van een elektrische haard is zo eenvoudig als het inpluggen van een stekker in het stopcontact. Geen gedoe meer met het installeren van rookkanalen, het kloven van hout, het legen van een aslade of het tolereren van vervelende geurtjes en roet in huis. Plaats de haard waar jij wilt, steek de stekker in het stopcontact en geniet!

Als je kiest voor een waterdamphaard, moet je mogelijk het waterreservoir bijvullen, maar ook dat is een fluitje van een cent.

Dimplex-Fyr.jpg

Dimplex Fyr 127

Waar kan ik uit kiezen?

Er zijn veel verschillende soorten vrijstaande elektrische haarden. Van wandmodel, tot roomdivider. En van klassieke houtkachel-look tot een strakke en elegante haard of kachel.
Er zijn ook losse inzethaarden die je in een oude open haard kunt zetten. Zo hoef je niet te hakken en te breken, maar kun je toch eenvoudig genieten van het mooie vlammenspel.

De eerder genoemde waterdamphaarden zijn er ook voor allerlei toepassingen. Zo kun je ze zelf inbouwen in een kast, keuken, roomdivider of welk meubelstuk ook. Natuurlijk kunnen wij hier ook bij helpen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

De elektrische haarden zijn zeer geschikt om kleinere ruimten (bij) te verwarmen. Zo kun je zelfs de haard meenemen in de camper of caravan of gebruiken in de voortent. Als je een stroomaansluiting hebt, kun je vrijwel iedere haard gebruiken.

Multihaarden Nederland