Inspiratie opdoen om een haard te kopen

a Dec ()

Wist je dat?

Een open haard traditioneel gezien het middelpunt is van een woning? Tegenwoordig zijn er veel duurzamere mogelijkheden beschikbaar.

Bij Multihaarden is een rookkanaal verleden tijd.
In ons online haardcenter vind je haarden die eenvoudig overal te plaatsen zijn. Dit werkt niet alleen ruimtebesparend maar ook kostenbesparend. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat erg veel warmte verloren gaat door de afvoerpijp.

Onze moderne sfeerhaarden hebben vaak een verwarmingsfunctie. Houd er rekening mee dat de haarden geen vervanging zijn van de hoofdverwarming maar wel zeer goed te combineren zijn met vloerverwarming.

Het ontbreken van een verwarmingsfunctie heeft ook een groot voordeel. Ook als het buiten warmer is kun je nog volop genieten van deze decoratieve haard.

Juist omdat er zo enorm veel keuze is maakt het het kiezen soms lastig. Een bio ethanol haard lijkt met een echte vlam nog het meeste op een open haard. Een elektrische haard is misschien even wennen maar heeft ook enorm veel pluspunten. Wordt de haard in het midden van de kamer geplaatst of tegen een muur? Is er voldoende ruimte, of is ruimte beperkt?

In feite hebben we voor elke situatie, of u nu een industrieel, landelijk, urban modern, shabby chique of bohemian interieur heeft, veel of weinig ruimte, een passende sfeerhaard. Zelfs indien de haard van uw smaak hier niet tussen zit, heeft u met onze collectie elektrische inbouwhaarden of bio-ethanol inbouwhaarden een prima uitganspunt om uw eigen ontwerp te realiseren.

Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen om de wensen en mogelijkheden te bespreken.