Gashaard in huis? Verander die naar een duurzamer alternatief!

Gashaard?! kies voor een duurzaam alternatief: elektrische of bio-ethanol haard!

Trimline-100E-Panoramic.jpg
De gasprijzen zijn al een tijd hoger dan ze ooit waren. De kans dat we ooit weer goedkoop gas krijgen is niet zo groot. Het verwarmen van je woning met een gashaard is daarom ook minder aantrekkelijk geworden. Gelukkig zijn er goede, duurzame en ook energiezuinige alternatieven.

Elektrische haarden bieden sfeer en warmte met behulp van een ventilator, zijn eenvoudig te monteren en passen vaak in bestaande schouwen, maar er zijn ook vrijstaande of inbouwmogelijkheden, afhankelijk van je voorkeur.

Bekijk hier al onze elektrische haarden.

inbouwhaard-met-lijst.jpg
Een ander alternatief is de bio-ethanol haard. Hiermee heb je een échte vlam en ook warmte. Deze haarden hebben geen warmtestanden, maar je kunt wel de vlamintensiteit aanpassen voor meer of minder warmte. Ventilatie is vereist bij het gebruik ervan, maar omdat ze geen rookkanaal of stopcontact nodig hebben (tenzij je een automatische bio-ethanol haard wilt), zijn ze gemakkelijk te plaatsen. Vul de haard eenvoudigweg met bio-ethanol vloeistof en je bent klaar!

Bekijk hier al onze bio-ethanol haarden.

Voor elk wat wils:

Voor iedere portomonnee is wel een haard te vinden. Zowel een elektrische als bio-ethanolhaard zijn er in verschillende prijsklassen. Daarom is het in bijna elke situatie mogelijk om een gashaard te veranderen in een duurzamer alternatief. Zo bespaar je op je gasgebruik of kun je zelfs misschien wel helemaal van het gas af!

Wil je een deel van onze collectie in het echt zien en uitgebreid voorgelicht worden? Maak dan nu een afspraak in onze showroom.
Klantenservice
Info@multihaarden.nl
06 - 190 99 555
WhatsApp: +31619099555
Klantenservice maandag t/m zaterdag bereikbaar. Van 09:00 t/m 21:00 uur

Adres showroom:
Olingermeeden 106, 9903 ET Appingedam
Alleen op afspraak te bezoeken!