Elementi Open haard Manhattan betonlook grijs

OFGDG Manhatten Silo Fire on
OFG Manhatten Lifestyle
OFGDG Manhatten Measurement
OFGDG Manhatten Silo Fire on
feuerstelle manhattan beton optik dunkelgrau
OFGDG Manhatten Silo Fire on
Omschrijving

Buitenhaard Itasy betonlook zwart

Manhattan gashaard in donkergrijze betonlook
Met de moderne, decoratieve Manhattan open haard tovert u uw terras of tuin om tot uw eigen persoonlijke eiland van welzijn in de open lucht. De vierkante vuurtafel is uitgerust met een grote gasbrander in het midden. Het vuur vervangt op wonderbaarlijke wijze het kaarslicht en het flakkeren van de vlammen kan niet praktisch worden gedoofd door de wind zoals het geval is met kaarsen.

De natuurlijkheid van het vuur wordt bereikt door de decoratieve lavastenen op de gasbrander. Als u de hoogte van de vlammen individueel wilt instellen, kunt u dat eenvoudig doen met de ingebouwde gasregelaar en een gezellige sfeer creëren voor u en uw gasten. Om de vuurtafel te bedienen, heeft u een propaan- of butaangasfles nodig. Deze kan gemakkelijk worden bevestigd aan de daarvoor bestemde aansluiting. Als de haard niet wordt gebruikt, b.v. in de winter, moet hij worden afgedekt met de hoogwaardige beschermkap tegen weersinvloeden.

Eigenschappen en voordelen:

hoge kwaliteit lounge gashaard
zonder rook en rondvliegende vonken
incl. roestvrijstalen brander
incl. roodachtige lava stenen
flexibele gasregeling
aansluiting op externe gasfles
incl. hoogwaardige weersbestendige kap

Leveringsomvang: Inbegrepen zijn een roestvrijstalen branderbak, roodachtige lavastenen, ontstekingsbeveiliging, 1x AAA-batterij voor de ontsteker, drukregelaar met slang, beschermkap tegen weersinvloeden en een gebruiksaanwijzing.

Specificatie
 • Kleur: donkergrijs
 • Materiaal: Vezelbeton
 • Type product: Salon open haard tafel
 • Verzendgewicht: 98,00 Kg
 • Afmetingen ( Lengte × Breedte × Hoogte ): 98,00 × 98,00 × 46,00 cm
 • drukregelaar met slang: 50 mbar
 • lengte slang: ca. 2,8 m
 • incl. messing fittingen
 • max. Vermogen: ca. 13,2 KW/h
 • max. gasverbruik Gasverbruik: ca. 1 kg/h
 • lava stenen: 9 kg
 • afmetingen: ca. L 91 x B 91 x H 42 cm
 • gewicht: ca. 59 kg
Levering & Retour

Levering & Retour

 Levering

Plaats voor 21:00 uw bestelling en uw order wordt de volgende dag verwerkt! Nadat wij uw bestelling hebben verwerkt gaan we ons best doen om uw bestelling binnen 14 dagen te bezorgen.

Alle zendingen worden voorzien van track & trace code en verzekering zodat u uw haard snel en risicovrij kunt ontvangen. Als u vragen hebt over de levertijd kunt u gerust contact met ons opnemen.

Let er aub op dat u, indien van toepassing, de juiste variant aan uw winkelwagen heb toegevoegd. Mocht u onverhoopt toch tegen vragen of andere problemen aanlopen dan kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice.

  Retourzendingen

In overeenstemming met de wet betreffende de handelspraktijken en de voorlichting en bescherming van de consument heeft de klant het recht aan Multihaarden, per email, mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder opgave van reden, binnen veertien kalenderdagen vanaf de dag van levering van het product aan de klant of aan een derde (niet zijnde de transporteur) aangesteld door de klant.

Retourzendingen zijn op risico van de koper Multihaarden is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde artikelen. U ontvangt daarom altijd een traceercode, bewaar deze goed.

In geval van retourneren moet er eerst contact opgenomen worden met Multihaarden en moet de klant ofwel op zijn eigen kosten het onbeschadigde en ongeopende product naar Elementi terugsturen.

Binnen dertig (30) dagen na ontvangst zal Multihaarden overgaan tot een volledige terugbetaling van het product. Voor het product kan worden teruggestuurd, moet de klant  de verkoper per e-mail op info@multihaarden.nl hiervan op de hoogte brengen. Dan krijgt de klant de te volgen werkwijze voor het retourneren toegestuurd.

Het recht op terugbetaling vervalt indien de producten geopend, beschadigd, vuil, gedeeltelijk gebruikt of onvolledig teruggestuurd worden door de klant.

Vergelijkbare producten