Elementi - Brandwerende glazen rand

OFGOFG WSRoundWindScreen
OFGOFG WSRoundWindScreen
glazen ombouw voor de gashaarden aetna
OFGOFG WSRoundWindScreen
glazen ombouw voor de gashaarden aetna
OFGOFG WSRoundWindScreen
Omschrijving

De glazen ombouw past perfect om de verschillende vuurtafels van Elementi en geeft een prachtig effect aan jouw vuurtafel!

Hittebestendig glas: De Elementi glazen ombouw is gemaakt van zeer sterk, hittebestendig glas. De glazen ombouw heeft ultrasterke verbindingen, waardoor je veilig en comfortabel kunt genieten van heerlijke avondjes buiten in de frisse lucht!

Perfecte pasvorm: De glasombouw heeft een perfecte pasvorm voor de Elementi tuinhaarden en vuurtafels. De glazen ombouw is niet alleen veilig, maar overigens zeer mooi om te zien. Als de brander aan staat, weerkaatsen de vlammen op het glas, wat een prachtig effect geeft en veel sfeer.

Kenmerken glazen ombouw

  • Gemaakt van sterk en hittebestendig glas
  • Prachtig effect wanneer de brander aan staat
  • Perfecte pasvorm voor de Elementi haarden.
  • Vorm rond inclusief RVS connector
Levering & Retour

Levering & Retour

 Levering

Plaats voor 21:00 uw bestelling en uw order wordt de volgende dag verwerkt! Nadat wij uw bestelling hebben verwerkt gaan we ons best doen om uw bestelling binnen 14 werkdagen te bezorgen.

Alle zendingen worden voorzien van track & trace code en verzekering zodat u uw haard snel en risicovrij kunt ontvangen. Als u vragen hebt over de levertijd kunt u gerust contact met ons opnemen.

Let er aub op dat u, indien van toepassing, de juiste variant aan uw winkelwagen heb toegevoegd. Mocht u onverhoopt toch tegen vragen of andere problemen aanlopen dan kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice.

  Retourzendingen

In overeenstemming met de wet betreffende de handelspraktijken en de voorlichting en bescherming van de consument heeft de klant het recht aan Multihaarden, per email, mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder opgave van reden, binnen veertien kalenderdagen vanaf de dag van levering van het product aan de klant of aan een derde (niet zijnde de transporteur) aangesteld door de klant.

Retourzendingen zijn op risico van de koper Multihaarden is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde artikelen. U ontvangt daarom altijd een traceercode, bewaar deze goed.

In geval van retourneren moet er eerst contact opgenomen worden met Multihaarden en moet de klant ofwel op zijn eigen kosten het onbeschadigde en ongeopende product naar Elementi terugsturen.

Binnen dertig (30) dagen na ontvangst zal Multihaarden overgaan tot een volledige terugbetaling van het product. Voor het product kan worden teruggestuurd, moet de klant  de verkoper per e-mail op info@multihaarden.nl hiervan op de hoogte brengen. Dan krijgt de klant de te volgen werkwijze voor het retourneren toegestuurd.

Het recht op terugbetaling vervalt indien de producten geopend, beschadigd, vuil, gedeeltelijk gebruikt of onvolledig teruggestuurd worden door de klant.

Vergelijkbare producten