5 redenen waarom je deze zomer een vuurtafel wilt hebben

Ontwerp zonder titel ()

✔ 1. Het recept voor mooie momenten in de tuin

Of je nu wilt genieten van een goed glas wijn met familie en vrienden, helemaal tot rust wilt komen met een goed boek of voor een zwoele avond gaat met je partner... Onze vuurtafels en tuinhaarden zijn gemaakt om van deze mooie momenten in het leven te genieten.

✔ 2. Verleng je dag, verleng het zomerseizoen

Het is avond... De koudere temperaturen duiken op en je hebt nog geen zin om naar binnen te gaan. Geen probleem! Met de vuurtafels & tuinhaarden van Multihaarden ben je minder afhankelijk van de weersomstandigheden. Verleng de dag en het zomerseizoen met de behaaglijke warmte en sfeer die onze producten je zullen geven.

✔ 3. Diversiteit aan vuurtafels

Of je nu veel of weinig ruimte hebt, van je loungehoek een echte sfeervolle en warme plek wilt maken of dat je op zoek bent naar die eyecatcher voor in je tuin, dankzij de diversiteit aan Vuurtafels & Tuinhaarden vind je altijd de meubel die bij je past.

✔ 4. Kwaliteit en Design

De vuurtafels en tuinhaarden die wij in ons assortiment aanbieden blinken uit in duurzaamheid, design en 't oog voor detail. Ieder jaar volgt er een nieuwe toonaangevende collectie, de nieuwe ontwikkelen zijn altijd op de trends. Wist u dat, de Easyfires haarden geen ongewenste vonken of geuren kennen?

✔ 5. Veiligheid

Veiligheid speelt binnen het design proces een belangrijke rol. Onze vuurtafels kennen een speciaal compartiment waar de gasfles, uit het zicht, opgeborgen kan worden. Hierdoor heb je niet te maken met loshangende kabels en hou je veiligheid en design voorop. Het glas rondom het vuur is makkelijk vervangbaar en zorgt er voor dat er geen ongewenste dingen in aanraking komen met het vuur.

Vuurtafel_Tuinhaard_Terrasverwarmers_1024x1024.jpg