Wildflame bio-ethanol zigzag inbouwbrander 60cm ZWART

bio ethanol wave brander cm
sOGTOnrJU
af df a bae eacfb
bio ethanol wave brander cm
bio ethanol wave brander cm
bio ethanol wave brander cm
bio ethanol wave brander cm
bio ethanol wave brander cm
bio ethanol wave brander cm
Omschrijving

Bio Ethanol Zigzag Brander 60 CM

Nederlandse productiebrander, constructie van 1,5 mm dik ketelstaal, gelakt met hittebestendige verf in een kleur vergelijkbaar met zwart, boven deksel van de brander van 6 mm dik staal. Brander met zigzaguitsparing, ca. 2.4 liter inhoud en 606 mm breed.

De brander maakt gebruik van een keramisch absorberend inzetstuk (veilige bio-inzet), die voorkomt dat de biobrandstof naar buiten komt bij een sterke impact of het kantelen van de biohaard. Tegelijkertijd verbrandt de biobrandstof gelijkmatiger. De absorberende cartridge is donker van kleur, dus het contrasteert niet met de brander, zoals bij witte cartridges het geval is.

De biobrandstof verbrandt in minder dan 6 uur, afhankelijk van de instelling van de sluiter. Een brander met een golfslag "genereert" een iets dynamischer vuur, er kunnen meer enkele vlammen zijn dan bij branders met een rechte snede.

Brander voor individuele installatie - opstelling. Het wordt aanbevolen om de brander alleen te installeren in materiaal dat bestand is tegen hogere temperaturen, het bovenste deel van de brander behuizing kan tot ongeveer 80 graden opwarmen. Bij gebruik van gipsplaten adviseren wij alleen de brandwerende uitvoering.

Specificatie

Technische Gegevens

Afmetingen: B606 x H60 x D165 mm
Brander Inhoud: 2.4 liter
Verwarmingscapaciteit in kW 8
Brandtijd: 3 tot 5 uur
Gewicht: 9.5 kg
Garantie: 2 jaar
Set bevat: aansteker en handvat voor het doven en regelen van de vlam.

GRATIS VERZENDEN : LEVERTIJD 1 - 5 WERKDAGEN

bio-ethanol-wave-brander-60-cm-9.webp

Levering & Retour

 Levering

Bezorgtijd ongeveer 5-7 werkdagen Nadat wij uw bestelling hebben verwerkt gaan we ons best doen om uw bestelling binnen 7 werkdagen te bezorgen.

Alle zendingen worden voor zover mogelijk voorzien van track & trace code en verzekering zodat u uw haard snel en risicovrij kunt ontvangen. Als u vragen hebt over de levertijd kunt u gerust contact met ons opnemen.

  Retourzendingen

In overeenstemming met de wet betreffende de handelspraktijken en de voorlichting en bescherming van de consument heeft de klant het recht aan Multihaarden, per email, mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder opgave van reden, binnen veertien kalenderdagen vanaf de dag van levering van het product aan de klant of aan een derde (niet zijnde de transporteur) aangesteld door de klant.

Retourzendingen zijn op risico van de koper Multihaarden is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde artikelen. U ontvangt daarom altijd een traceercode, bewaar deze goed.

Binnen dertig (30) dagen na ontvangst zal Multihaarden overgaan tot een volledige terugbetaling van het product. Voor het product kan worden teruggestuurd, moet de klant  de verkoper per e-mail op info@multihaarden.nl hiervan op de hoogte brengen. Dan krijgt de klant de te volgen werkwijze voor het retourneren toegestuurd.

Het recht op terugbetaling vervalt indien de producten geopend, beschadigd, vuil, gedeeltelijk gebruikt of onvolledig teruggestuurd worden door de klant.

Vergelijkbare producten