Wildflame Bio-ethanol haard zwart 0019

false
false
false
Omschrijving

Biohaard S-Line 3D zwart 120x40cm voor inbouw met één brede en veilige brander.

De constructie van de bio-haard is gemaakt van Zweeds staal, gepoedercoat met hittebestendige verf. Het voorframe en de uitsparing zijn gelakt in zwart, structureel mat.

De brander heeft een inhoud van ca. 1,2 liter en de biobrandstof brandt real time tot 2 uur.
De container is voorzien van een absorberend patroon (veilige bio-liner), die is ontworpen om de vloeistof op te nemen en het morsen van biobrandstof te voorkomen (bij inschenken maximaal 50% van de brander capaciteit). Bovendien verlagen de inzetstukken de temperatuur van de vloeistof enigszins, wat ook de veiligheid positief beïnvloedt.

Belangrijke voordelen van de 3D-brander:

  • dubbele wanden;
  • keramische wol (veilige bio-insert);
  • peilstok biobrandstof;
  • veiligheidsgaten.

Deze haard heeft als voordeel dat er slechts één lange brander is die zorgt voor een breed vuur dat de binnenkant van de bio-haard vult. Meerdere kleinere branders zullen nooit één vlam creëren, en hoe verder uit elkaar ze zullen de indruk wekken van meerdere vlammen. Deze haard geeft één vlam door één lange brander!

  • Bio-ethanol vuurhaard met een gevulde brander in de haard zelf die met een aansteker te ontbranden is zodat je direct van vuur en warmte kunt genieten.

  • Rook- en geurvrij! Er komt alleen waterdamp en koolstofdioxide vrij (wat je ook uitademt).

  • Komt als complete haard. Gemaakt van kwaliteitsmateriaal.

  • Geverfd met speciaal geselecteerde duurzame verf die tegen hoge temperaturen kan.

  • Eén vuurlijn die optisch voor een groter vuurbed zorgt.

Specificatie

Afmetingen:

hoogte 40 cm, breedte 120 cm, totale diepte 14,4 cm. Gewicht 21kg.

Set bevat:

• 800 mm branders
• 1 kg decoratieve stenen;
• montagekit;

LEVERTIJD 10 – 15 DAGEN
GARANTIE 2 JAAR

19.jpg

Levering & Retour

 Levering

Bezorgtijd 2-3 weken Nadat wij uw bestelling hebben verwerkt gaan we ons best doen om uw bestelling binnen 2 a 3 weken te bezorgen.

Alle zendingen worden voor zover mogelijk voorzien van track & trace code en verzekering zodat u uw haard snel en risicovrij kunt ontvangen. Als u vragen hebt over de levertijd kunt u gerust contact met ons opnemen.

  Retourzendingen

In overeenstemming met de wet betreffende de handelspraktijken en de voorlichting en bescherming van de consument heeft de klant het recht aan Multihaarden, per email, mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder opgave van reden, binnen veertien kalenderdagen vanaf de dag van levering van het product aan de klant of aan een derde (niet zijnde de transporteur) aangesteld door de klant.

Retourzendingen zijn op risico van de koper Multihaarden is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde artikelen. U ontvangt daarom altijd een traceercode, bewaar deze goed.

Binnen dertig (30) dagen na ontvangst zal Multihaarden overgaan tot een volledige terugbetaling van het product. Voor het product kan worden teruggestuurd, moet de klant  de verkoper per e-mail op info@multihaarden.nl hiervan op de hoogte brengen. Dan krijgt de klant de te volgen werkwijze voor het retourneren toegestuurd.

Het recht op terugbetaling vervalt indien de producten geopend, beschadigd, vuil, gedeeltelijk gebruikt of onvolledig teruggestuurd worden door de klant.

Vergelijkbare producten