Wildflame Bio-ethanol wandhaard zwart 0001

Inbouw wandhaard
Inbouw wandhaard
Inbouw wandhaard
Inbouw wandhaard
Inbouw wandhaard
Inbouw wandhaard
Inbouw wandhaard
Inbouw wandhaard
Inbouw wandhaard
Omschrijving

Verticale mat zwarte biohaard (39x61cm) om aan de muur te hangen of in te bouwen.

De constructie van de bio-haard is gemaakt van Zweeds staal, gepoedercoat met hittebestendige verf. Het voorframe en het nisgedeelte zijn in mat zwart.
De vuurhaard is gemaakt in de vorm van een enkele container, 276 mm breed, met dubbele wanden voor meer veiligheid.
Gemaakt van roestvrij staal met een inhoud van ongeveer 0,33 L. De biobrandstof brandt in ongeveer 1h 40min op een volledig gevulde brander.

De set met de biohaard bevat twee montagestrips die zorgen voor afstand tussen de muur en de achterkant van de biohaard. Door de aangebrachte strips verwarmt de warmte de muur minder.
De biohaard kan direct aan een vlakke wand worden gehangen en is ook geschikt voor inbouw, eveneens gemaakt van gipskarton.

  • Bio-ethanol vuurhaard met een gevulde brander in de haard zelf die met een aansteker te ontbranden is zodat je direct van vuur en warmte kunt genieten.

  • Rook- en geurvrij! Er komt alleen waterdamp en koolstofdioxide vrij (wat je ook uitademt).

  • Komt als complete haard. Gemaakt van kwaliteitsmateriaal.

  • Geverfd met speciaal geselecteerde duurzame verf die tegen hoge temperaturen kan.

  • Eén vuurlijn die optisch voor een groter vuurbed zorgt.

Specificatie

Afmetingen:

hoogte 61 cm, breedte 39 cm, diepte 12 cm. Gewicht 9kg.

Branderinhoud:

ca. 0,33 l

Set bevat:

• brander
• 1 kg decoratieve stenen;
• montagekit;
• handvat voor het regelen en doven van de vlam;

2 jaar garantie

Inbouw-wandhaard-8.jpg

Levering & Retour

 Levering

Bezorgtijd 2-3 weken Nadat wij uw bestelling hebben verwerkt gaan we ons best doen om uw bestelling binnen 2 a 3 weken te bezorgen.

Alle zendingen worden voor zover mogelijk voorzien van track & trace code en verzekering zodat u uw haard snel en risicovrij kunt ontvangen. Als u vragen hebt over de levertijd kunt u gerust contact met ons opnemen.

  Retourzendingen

In overeenstemming met de wet betreffende de handelspraktijken en de voorlichting en bescherming van de consument heeft de klant het recht aan Multihaarden, per email, mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder opgave van reden, binnen veertien kalenderdagen vanaf de dag van levering van het product aan de klant of aan een derde (niet zijnde de transporteur) aangesteld door de klant.

Retourzendingen zijn op risico van de koper Multihaarden is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde artikelen. U ontvangt daarom altijd een traceercode, bewaar deze goed.

Binnen dertig (30) dagen na ontvangst zal Multihaarden overgaan tot een volledige terugbetaling van het product. Voor het product kan worden teruggestuurd, moet de klant  de verkoper per e-mail op info@multihaarden.nl hiervan op de hoogte brengen. Dan krijgt de klant de te volgen werkwijze voor het retourneren toegestuurd.

Het recht op terugbetaling vervalt indien de producten geopend, beschadigd, vuil, gedeeltelijk gebruikt of onvolledig teruggestuurd worden door de klant.

Vergelijkbare producten