Verrum: vrijstaande waterdamphaard

WhatsApp Image at
WhatsApp Image at
afmetingen verrum
WhatsApp Image at
WhatsApp Image at
WhatsApp Image at
Omschrijving

Verrum: vrijstaande elektrische Optimyst (waterdamp)haard mét verwarming!

Nieuw in het assortiment. De Verrum is een strakke, driezijdige en vrijstaande waterdamphaard. De haard biedt schitterende vlammen dankzij het elektrische Optimyst® vuur. De vlammen zijn daarmee prachtig om te zien, veilig en schoon, omdat ze
worden gemaakt met behulp van natuurlijke koude waterdamp en licht.

Voor een hartverwarmend baken van rust in je eigen huis
De Verrum is een echte innovatie op het gebied van elektrisch sfeervuur. Als haard is de Verrum geschikt voor allerlei toepassingen, van kleine appartementen
tot grote publieke ruimtes en catering. Het vuureffect zorgt voor levendige en realistische vlammen die omhoog komen uit het midden van de haard. Daarnaast kun je de vlamhoogte verstellen. Welkom in de toekomst.

Kenmerken:
• Design, afwerking en uitstraling van premium kwaliteit
• Eenvoudig te vullen waterreservoir voor ongeveer 8-10 uur gebruik
• Geniet van de sfeer van de vlammen met of zonder de verwarming voor heerlijk comfort, het hele jaar door

Zichtconfiguraties
Driezijdig

Vlameffect
Verrassend door het zwevende vlam- en rookeffect en variabele vlamintensiteit.

All-season vlammen
Omdat alleen de vlammen geen warmte afgeven, kan de haard in elk seizoen worden gebruikt voor extra sfeer.

Vlamtechnologie
Optimyst vlamtechnologie, vlampatronen door koude waterdamp.

Verwarming
Eenvoudig aan- en uit te schakelen verwarming (max 2000w).

Multifunctionele
afstandsbediening

Vanuit de luie stoel de
controle over alle functies
van de haard.

** Plug and Play**
Eenvoudig aan te sluiten op een standaard stopcontact voor directe sfeer.

Specificaties

Verrum

verrum-afmetingen.jpeg

specificaties.png

Vraag naar de brochure!

Retour & Verzending

Levering & Retour

 Levering

Plaats voor 21:00 uw bestelling en uw order wordt de volgende dag verwerkt! Nadat wij uw bestelling hebben verwerkt gaan we ons best doen om uw bestelling zo spoedig mogelijk te bezorgen.

Alle zendingen worden zo mogelijk voorzien van track & trace code en verzekering zodat u uw haard snel en risicovrij kunt ontvangen. Als u vragen hebt over de levertijd kunt u gerust contact met ons opnemen.

Let er aub op dat u, indien van toepassing, de juiste variant aan uw winkelwagen heb toegevoegd. Mocht u onverhoopt toch tegen vragen of andere problemen aanlopen dan kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice.

  Retourzendingen

In overeenstemming met de wet betreffende de handelspraktijken en de voorlichting en bescherming van de consument heeft de klant het recht aan Multihaarden, per email, mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder opgave van reden, binnen veertien kalenderdagen vanaf de dag van levering van het product aan de klant of aan een derde (niet zijnde de transporteur) aangesteld door de klant.

Retourzendingen zijn op risico van de koper Multihaarden is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde artikelen. U ontvangt daarom altijd een traceercode, bewaar deze goed.

In geval van retourneren moet er eerst contact opgenomen worden met Multihaarden en moet de klant ofwel op zijn eigen kosten het onbeschadigde en ongeopende product naar Multihaarden of Prachtvuur terugsturen.

Binnen dertig (30) dagen na ontvangst zal Multihaarden overgaan tot een volledige terugbetaling van het product. Voor het product kan worden teruggestuurd, moet de klant  de verkoper per e-mail op info@multihaarden.nl hiervan op de hoogte brengen. Dan krijgt de klant de te volgen werkwijze voor het retourneren toegestuurd.

Het recht op terugbetaling vervalt indien de producten geopend, beschadigd, vuil, gedeeltelijk gebruikt of onvolledig teruggestuurd worden door de klant.

Vergelijkbare producten