Eilat meubel - diverse mogelijkheden

Omschrijving

Eilat

Strak en stijlvol. De dunne massief eiken omranding en greeploze fronten geven de meubelen een moderne uitstraling. De mogelijkheden om het meubel helemaal naar wens te krijgen zijn uitgebreid. De meubelen kunnen hangend gemonteerd worden, op een zwart stalen onderstel of draadpoten. De tv-meubelen kunnen gecombineerd worden met een stalen vakkenkast om de mooiste accessoires een plekje te geven. Ook kan er een elektrische sfeerhaard in de vakkenkast geplaatst worden! De kasten kunnen voorzien worden van stijlvolle rookglazen deur en verlichting.

De romp van de meubelen wordt gemaakt van massief geselecteerd eikenhout. De overige onderdelen van de meubelen (fronten, schappen, tussenwanden etc.) worden gemaakt van gefineerd eiken. Alle deuren en laden zijn voorzien van een tip-on systeem. De laden zijn volledig uittrekbaar. Eilat wordt ordergestuurd geproduceerd,
daardoor zijn maataanpassingen en afwijkende indelingen mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.
De meubelen uit de collectie Eilat zijn in alle kleuren leverbaar. Wat betreft de afwerking is er keuze uit een geborstelde of gladde afwerking.

Neem contact met ons op en maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken!

Vergelijkbare producten