Kratki Delta 2 SLIM

zwarte Delta met glas
zwarte Delta met glas
Delta slim maten
Delta slim pakket
DELTA Slim brander
Delta slim woonkamer
WNhYV vbtsA
zwarte Delta met glas
zwarte Delta met glas
Omschrijving

Deze DELTA 2 SLIM bio-ethanol vuurhaard met glas is een 90 x 40 cm grote panoramische haard. Het simpele en minimalistische design zowel als het mooie zicht op het vuur zal iedereen blij maken! De DELTA 2 SLIM is een moderne stalen haard afgemaakt met zwarte verf, zodat het in iedere huiskamer past. Hij kan gewoon worden opgehangem, of worden ingebouwd.

Bio Ethanol

Het voordeel van bio ethanol haarden is dat de brandstof organisch is. Hierdoor heeft u geen schoorsteen nodig en komen er geen geur of roetstoffen vrij.

Voordelen en kenmerken van de Delta bio ethanol haard
Gratis bezorging
0.5L inhoud brander
Uniek en uiterst modern
Geniet van sfeer en warmte
Veiligheidscertificering
Gebruiksvriendelijk

Specificaties

Gewicht (kg) 16.5
Breedte (cm) 90
Hoogte (cm) 40
Diepte (cm) 10.3

Biocontainer capaciteit (l) 0.4
Vuurlijn lengte (cm) 50
Afmetingen brander: (H x B x D)(cm) 4,7 x 56,5 x 5,6

Materiaal steel
Brandstof type Bio-ethanol
Kleur: Zwart

Technische tekening
Installatiehandleiding

Levering & Retour

 Levering

Bezorgtijd 2-3 weken Nadat wij uw bestelling hebben verwerkt gaan we ons best doen om uw bestelling binnen 2 a 3 weken te bezorgen

Alle zendingen worden voorzien van track & trace code en verzekering zodat u uw haard snel en risicovrij kunt ontvangen. Als u vragen hebt over de levertijd kunt u gerust contact met ons opnemen.

  Retourzendingen

In overeenstemming met de wet betreffende de handelspraktijken en de voorlichting en bescherming van de consument heeft de klant het recht aan Multihaarden, per email, mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder opgave van reden, binnen veertien kalenderdagen vanaf de dag van levering van het product aan de klant of aan een derde (niet zijnde de transporteur) aangesteld door de klant.

Retourzendingen zijn op risico van de koper Multihaarden is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde artikelen. U ontvangt daarom altijd een traceercode, bewaar deze goed.

Binnen dertig (30) dagen na ontvangst zal Multihaarden overgaan tot een volledige terugbetaling van het product. Voor het product kan worden teruggestuurd, moet de klant  de verkoper per e-mail op info@multihaarden.nl hiervan op de hoogte brengen. Dan krijgt de klant de te volgen werkwijze voor het retourneren toegestuurd.

Het recht op terugbetaling vervalt indien de producten geopend, beschadigd, vuil, gedeeltelijk gebruikt of onvolledig teruggestuurd worden door de klant.

Vergelijkbare producten