4 Redenen waarom wij Elementi vuurtafels aanbieden

open haard athene marmer look wit

✔ 1 Assortiment bestaande uit vuurtafels en vuurzuilen

Elementi heeft een breed assortiment aan tuinhaarden en vuurtafels. Eye catchers die jouw tuin of terras mooier zullen maken. Of je nu veel of weinig ruimte hebt, van je loungehoek een sfeervolle en warme plek wilt maken, dankzij de diversiteit aan Vuurtafels & Tuinhaarden vind je altijd de meubel die bij je past. De tuinhaarden van Elementi zijn verkrijgbaar in verschillende designs met hoogwaardige materialen zoals ECO-steen, natuursteen en/of vezelbeton.

✔ 2 Het recept voor mooie momenten in de tuin

De vuurtafels en tuinhaarden van Elementi zorgen voor mooie momenten in de tuin. Of je nu wilt genieten van een goed glas wijn met familie en vrienden, helemaal tot rust wilt komen met een goed boek, Elementi vuurtafels en tuinhaarden zijn gemaakt om van deze mooie momenten in het leven te genieten. De warmte die vrij komt zorgt er namelijk voor dat je ook tijdens de koudere uurtjes van je dag kan genieten.

✔ 3 Kwaliteit en Design

De terras verwarmers van Elementi blinken uit in duurzaamheid, design en 't oog voor detail. Ieder jaar volgt er een nieuwe toonaangevende collectie, de nieuwe ontwikkelen zijn altijd op de trends. Wist u dat, de Elementi haarden geen ongewenste vonken of geuren kennen? Wij als Multihaarden werken al sinds 2020 samen met Elementi en zijn er trots op dat al onze klanten 100% tevreden zijn met hun Elementi aanschaf.

✔ 4 Veiligheid

Veiligheid speelt binnen het design proces een belangrijke rol. Onze vuurtafels zijn allemaal CE gecertificeerd. Daarnaast produceren de gashaarden geen rook of ongewenste geurstoffen.
Het glas rondom het vuur is makkelijk vervangbaar en zorgt er voor dat er geen ongewenste dingen in aanraking komen met het vuur.