Dimplex Torn 64 vrijstaande waterdamphaard

Dimplex Torn SET Front Logs Flame
Dimplex Torn SET Front Logs Flame
Dimplex Torn SET Left Logs
Dimplex Torn SET Right Logs
Dimplex Torn SET Back Logs
Dimplex Torn SET Side Logs
Dimplex Torn SET Front Logs Flame
Dimplex Torn SET Front Logs Flame
Omschrijving

Torn 64 elektrische Optimyst (waterdamphaard)

Deze elektrische haard tilt ieder interieur naar een hoger niveau. Het verfijnde design van de TORN lijn kan overal worden geplaatst zolang er een stroomaansluiting is.
Dankzij de Optimyst-functie kunt u met één druk op de knop sfeervolle vlammen creëren die bestaan uit koude waterdamp en LED-licht. Bovendien is er geen schoorsteen nodig.

Kenmerken:

  • Compact formaat voor sfeer, vrijwel overal in huis te plaatsen.
  • Eenvoudig te vullen waterreservoir voor meerdere uren gebruik.
  • Houtset is inbegrepen.

Zichtconfiguraties
Meerzijdig

Vlameffect
Verrassend door het zwevende vlam- en rookeffect en variabele vlamintensiteit.

All-season vlammen
Omdat alleen de vlammen geen warmte afgeven, kan de haard in elk seizoen worden gebruikt voor extra sfeer.

Vlamtechnologie
Optimyst vlamtechnologie, vlampatronen door koude waterdamp.

Multifunctionele
afstandsbediening

Vanuit de luie stoel de
controle over alle functies
van de haard.

LED-verlichting
Vlammen en lampen gebruiken energiezuinige LED's die geen onderhoud nodig hebben.

** Plug and Play**
Eenvoudig aan te sluiten op een standaard stopcontact voor directe sfeer.

Specificaties
Retour & Verzending

Levering & Retour

 Levering

Plaats voor 21:00 uw bestelling en uw order wordt de volgende dag verwerkt! Nadat wij uw bestelling hebben verwerkt gaan we ons best doen om uw bestelling binnen 3-5 werkdagen te bezorgen.

Alle zendingen worden voorzien van track & trace code en verzekering zodat u uw haard snel en risicovrij kunt ontvangen. Als u vragen hebt over de levertijd kunt u gerust contact met ons opnemen.

Let er aub op dat u, indien van toepassing, de juiste variant aan uw winkelwagen heb toegevoegd. Mocht u onverhoopt toch tegen vragen of andere problemen aanlopen dan kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice.

  Retourzendingen

In overeenstemming met de wet betreffende de handelspraktijken en de voorlichting en bescherming van de consument heeft de klant het recht aan Multihaarden, per email, mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder opgave van reden, binnen veertien kalenderdagen vanaf de dag van levering van het product aan de klant of aan een derde (niet zijnde de transporteur) aangesteld door de klant.

Retourzendingen zijn op risico van de koper Multihaarden is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde artikelen. U ontvangt daarom altijd een traceercode, bewaar deze goed.

In geval van retourneren moet er eerst contact opgenomen worden met Multihaarden en moet de klant ofwel op zijn eigen kosten het onbeschadigde en ongeopende product naar Dimplex terugsturen.

Binnen dertig (30) dagen na ontvangst zal Multihaarden overgaan tot een volledige terugbetaling van het product. Voor het product kan worden teruggestuurd, moet de klant  de verkoper per e-mail op info@multihaarden.nl hiervan op de hoogte brengen. Dan krijgt de klant de te volgen werkwijze voor het retourneren toegestuurd.

Het recht op terugbetaling vervalt indien de producten geopend, beschadigd, vuil, gedeeltelijk gebruikt of onvolledig teruggestuurd worden door de klant.den door de klant.

Vergelijkbare producten