1 doos bio-ethanol (totaal 12 liter)

XaralynLx
CLonStone
XaralynCL
XaralynLx
XaralynLx
Omschrijving

De Xaralyn brandvloeistof CL100 is een bio ethanol speciaal samengesteld voor gebruik in combinatie met een bio ethanol brander met keramische steen. CL100 is een zeer schone brandvloeistof welke een mooi, geel vlambeeld geeft. In combinatie met een bio ethanol brander met keramische steen is dit de meest veilige verbranding.

Gedenatureerde alcohol (ethanol) is alcohol die ongeschikt gemaakt is voor consumptie. Het alcohol percentage schommelt tussen de 95-96%.

CL100 bio ethanol geeft in tegenstelling tot ethanol een gele vlam.

 • 12 liter
 • 100% biologisch
 • >95% gedenatureerde alcohol
 • kinder sluiting
 • veiligheids spuitdop
 • zuinig in gebruik
 • reukloos
 • geen zwarte, vettige walm

made in EUco2 neutral1

Verzending

Wij verzenden binnen Nederland en België

Levering & Retour

Bestelling en levering

Plaats voor 20:00 uw bestelling en uw order wordt de volgende dag verwerkt! Nadat wij uw bestelling hebben verwerkt gaan we ons best doen om uw bestelling binnen 1-5 werkdagen te bezorgen.

Alle zendingen worden voorzien van track & trace code en verzekering zodat u uw haard snel en risicovrij kunt ontvangen.

Als u vragen hebt over de levertijd kunt u gerust contact met ons opnemen.

Let er aub op dat u de juiste variant aan uw winkelwagen heb toegevoegd.
Mocht u onverhoopt toch tegen vragen of andere problemen aanlopen dan kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice.

Retourzending

U kunt bij ons uw product retourneren of ruilen mits aan de volgende voorwaarden wordt voldaan:
Stuur een e-mail naar info@multihaarden.nl onder vermelding van het orderbevestigingsnummer en een korte uitleg van de reden van retourzending.
Het verzoek dient binnen 14 dagen na ontvangst te worden ingediend.
Wij zullen u vervolgens een verzendlabel sturen waarmee u het product kunt terugsturen.

Let op:

De artikelen dienen in dezelfde staat teruggestuurd te worden als waarin ze zijn verzonden, in het oorspronkelijke verpakkingsmateriaal en met alle
accessoires zoals eventuele: lava stenen, deksel, kabels, beschermhoezen, glas en handleidingen.

Multihaarden Garanties

5 garanties die je van Multihaarden kan verwachten over:

 • Klantbelang Wij hechten veel waarde aan het klantbelang. Bent u om welke reden dan ook niet tevreden over uw aanschaf? Laat het ons dan weten. Wij zullen met alle liefde zoeken naar een passende oplossing.
 • Bestelling retourneren Wilt u uw bestelling retourneren? Neemt u dan contact met ons op via email of de klantenservice om uw retour aan te melden. Hierdoor kunnen wij u snel voorzien van een vervangend product of uw aankoopbedrag terug storten.
 • Laagste prijs garantie Ziet u uw product elders goedkoper? Meld dit zodat wij de prijs hierop direct op aan kunnen passen.
 • Tevredenheid Mocht u om wat voor reden dan ook ergens niet tevreden over zijn, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen ons best doen om uw vragen te beantwoorden.
 • Veilige betaalomgeving We gebruiken gecodeerde SSL-beveiliging om er voor te zorgen dat jouw gegevens 100% beschermd zijn. Veilig en vertrouwd zoals je dat gewend bent. Dit betekent dat wij geen persoonsgegevens met derden uitwisselen.

Vergelijkbare producten