Xaralyn - Atri vrijstaande doorkijkhaard

ecf ab d ae bbace
JZAMjLQo
ecf ab d ae bbace
b fa a c beeb
ecf ab d ae bbace
Omschrijving

De Xaralyn Atri is een strak vorm gegeven moderne vrijstaande haard. De strakke uitvoering in aluminium maken van de Atri een echte design haard.

Door zijn compacte formaat is de Atri ook in kleinere ruimtes te plaatsen. Het model Atri is tevens als wandmodel leverbaar.

De Atri wordt geleverd inclusief bijpassende bio ethanol brander XL (8013LS). Voor meer informatie zie specificaties.

Alle Xaralyn bio ethanol branders met keramische kern hebben een beperkte levenslange garantie!

made in EUco2 neutral1

Specificaties

Montage Wordt gemonteerd geleverd
Verpakking Aantal pakketten 2
Palletzending Wordt verstuurd op een pallet

Atri vrijstaande doorkijkhaard:
Afmetingen: 600 x 950 x 166 mm (HxBxD)
Materiaal: Aluminium
Verpakking: 1000 x 210 x 666 mm
Gewicht MDF: 16,2 kg
EAN: 8717853921773
Garantie: 2 jaar

Bio ethanol brander XL (8013LS)
• Brander inhoud: ± 2,5 liter
• Brandtijd: ± 3,5 uur
• Gebruik per uur: ± 0,55 liter
• Warmte afgifte: ca. 3,5KW
• Volgens normering DIN 4734-1 en EN 16647:2015
• Inclusief: glasplaatjes, bedieningspookjes, trechter en aansteker
Verpakking: 136 x 210 x 145 mm
Gewicht: 20 kg
• EAN: 8717853922367
• Garantie: levenslang op productiefouten

Levering & Retour

Levering & Retour

 Levering

Plaats voor 21:00 uw bestelling en uw order wordt de volgende dag verwerkt! Nadat wij uw bestelling hebben verwerkt gaan we ons best doen om uw bestelling binnen 3-5 werkdagen te bezorgen.

Alle zendingen worden voorzien van track & trace code en verzekering zodat u uw haard snel en risicovrij kunt ontvangen. Als u vragen hebt over de levertijd kunt u gerust contact met ons opnemen.

Let er aub op dat u, indien van toepassing, de juiste variant aan uw winkelwagen heb toegevoegd. Mocht u onverhoopt toch tegen vragen of andere problemen aanlopen dan kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice.

  Retourzendingen

In overeenstemming met de wet betreffende de handelspraktijken en de voorlichting en bescherming van de consument heeft de klant het recht aan Multihaarden, per email, mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder opgave van reden, binnen veertien kalenderdagen vanaf de dag van levering van het product aan de klant of aan een derde (niet zijnde de transporteur) aangesteld door de klant.

Retourzendingen zijn op risico van de koper Multihaarden is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde artikelen. U ontvangt daarom altijd een traceercode, bewaar deze goed.

In geval van retourneren moet er eerst contact opgenomen worden met Multihaarden en moet de klant ofwel op zijn eigen kosten het onbeschadigde en ongeopende product naar Xaralyn terugsturen.

Binnen dertig (30) dagen na ontvangst zal Multihaarden overgaan tot een volledige terugbetaling van het product. Voor het product kan worden teruggestuurd, moet de klant  de verkoper per e-mail op info@multihaarden.nl hiervan op de hoogte brengen. Dan krijgt de klant de te volgen werkwijze voor het retourneren toegestuurd.

Het recht op terugbetaling vervalt indien de producten geopend, beschadigd, vuil, gedeeltelijk gebruikt of onvolledig teruggestuurd worden door de klant.

Vergelijkbare producten