Elementi Semeru tuinhaard - Premium houtlook gemaakt van Eco Stone

Tuinhaardopgas
Tuinhaardopgas
Tuinhaard op gas
Tuinhaardopgas
Tuinhaardopgas
Omschrijving

Omschrijving Semeru tuinhaard

Op zoek naar een decoratieve tuinhaard die levenslang mee kan gaan? Dan is deze Semeru tuinhaard met premium houtlook de aanrader.

Werking

Deze haard werkt op propaangas en de gasfles kan in de haard worden opgeborgen. Zo wordt de mooie uitstraling van de haard behouden. De tuinhaard heeft een nauwkeurige drukregelaar (50 mbar) en een elektronisch ontstekingssysteem. De hoogte van de vlam kan eenvoudig bepaalt worden met de draaiknop.

Premium design

De Semeru tuinhaard is ontworpen om buitenshuis te gebruiken. De haard is 100% vrijstaand en is uitermate geschikt om onder een overkapping, veranda of op een terras te plaatsen. De premium houtlook zorgt ervoor dat je een natuurlijk element in de buitenruimte hebt.

Prestigieus steenmateriaal: Eco Stone

De buitenkant van de Semeru tuinhaard is gemaakt van prestigieuze steenmaterialen die zorgen voor een premium houtlook. De haard is dankzij deze materialen bestand tegen extreme weersomstandigheden. Geniet dus het hele jaar door van sfeer en warmte in de tuin.

Montage & Accessoires

De haard wordt compleet gemonteerd op locatie afgeleverd. Het enige wat dan nog moet gebeuren is de drukregelaar aansluiten op de gasfles en de gashaard is klaar voor gebruik. De aansluitleiding wordt meegeleverd. De gasfles is niet inbegrepen bij het pakket.

De Semeru tuinhaard wordt incl. beschermhoes geleverd. Ons advies is om de tuinhaard met deze hoes te beschermen als die niet gebruikt wordt.

De brander van RVS (roestvrij staal) kan met decoratieve lavastenen of met prachtig gebroken decoratief glas bedekt worden. Dit zorgt voor een elegante uitstraling. De lavastenen voor de brander is bij de prijs inbegrepen.

Voordelen en kenmerken van de Semeru Tuinhaard

 • Materiaal: Eco Stone

 • Afmeting van de brander ring unit: 24,9 cm diameter

 • Informatie vuureenheid: 18 gauge, 304 rvs

 • Afmeting brandpunt: 31 cm diameter (I.D.)

 • Branderpan constructie: 18 gauge, 304 roestvrij staal

 • Ontstekingssysteem: vonkontsteking met drukknop

 • Maximale warmteafvoer: 40.000 BTU

 • Vulmedium van de oven: 6 kg lavastenen (inbegrepen)

 • Garantie: 1 jaar

 • Certificering: CSA & CE-certificaat

 • Inclusief gratis beschermhoes

 • Bekijk hier de video Sfeerimpressie

Specificatie

Materiaal: Eco Stone
Kleur: Houtlook bruin
Afmeting: 52,8×52,8×73,7 cm (lxbxh)
Gewicht: 45 kg
Details brander ring: Afmeting: Ø 24,9 cm
Details brander pan: Afmeting: Ø 31 cm binnenmaat
Ontstekingssysteem: Elektronisch ontstekingssysteem
Maximale verwarmingscapaciteit: 11,7 kW/u
Vulmedium van de gasbrander: Lavastenen 3kg (inbegrepen)

Levering & Retour

Levering & Retour

 Levering

Plaats voor 21:00 uw bestelling en uw order wordt de volgende dag verwerkt! Nadat wij uw bestelling hebben verwerkt gaan we ons best doen om uw bestelling binnen 3-5 werkdagen te bezorgen.

Alle zendingen worden voorzien van track & trace code en verzekering zodat u uw haard snel en risicovrij kunt ontvangen. Als u vragen hebt over de levertijd kunt u gerust contact met ons opnemen.

Let er aub op dat u, indien van toepassing, de juiste variant aan uw winkelwagen heb toegevoegd. Mocht u onverhoopt toch tegen vragen of andere problemen aanlopen dan kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice.

  Retourzendingen

In overeenstemming met de wet betreffende de handelspraktijken en de voorlichting en bescherming van de consument heeft de klant het recht aan Multihaarden, per email, mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder opgave van reden, binnen veertien kalenderdagen vanaf de dag van levering van het product aan de klant of aan een derde (niet zijnde de transporteur) aangesteld door de klant.

Retourzendingen zijn op risico van de koper Multihaarden is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde artikelen. U ontvangt daarom altijd een traceercode, bewaar deze goed.

In geval van retourneren moet er eerst contact opgenomen worden met Multihaarden en moet de klant ofwel op zijn eigen kosten het onbeschadigde en ongeopende product naar Elementi terugsturen.

Binnen dertig (30) dagen na ontvangst zal Multihaarden overgaan tot een volledige terugbetaling van het product. Voor het product kan worden teruggestuurd, moet de klant  de verkoper per e-mail op info@multihaarden.nl hiervan op de hoogte brengen. Dan krijgt de klant de te volgen werkwijze voor het retourneren toegestuurd.

Het recht op terugbetaling vervalt indien de producten geopend, beschadigd, vuil, gedeeltelijk gebruikt of onvolledig teruggestuurd worden door de klant.

Vergelijkbare producten