Easyfires Vuurzuil Excellent

Ontwerpzondertitel
Easyfires vuurzuil Excellent
Ontwerpzondertitel
Ontwerpzondertitel
Omschrijving

Omschrijving Easyfires Vuurzuil Excellent

Een vuurtafel kan een hoop ruimte in beslag nemen. Een vuurzuil neemt wat minder ruimte in beslag in je tuin omdat deze de hoogte in gaat. Easyfires vuurzuil Excellent is een sfeervolle vuurzuil gemaakt van hoogwaardig aluminium.

Lijkt op een houtgestookt haardvuur: De gasfles kun je in de vuurzuil Excellent opbergen. Hierdoor is de gasfles onzichtbaar en kun je optimaal genieten van deze zeer fraaie, maar prachtige vuurzuil. De RVS-brander wordt gecamoufleerd door meegeleverde lavastenen, hierdoor lijkt het net op een houtgestookt haardvuur. Het grootste voordeel is dat je geen last hebt van rondspringende vonken of van rook. Keramische houtblokken zijn optioneel bij te bestellen.

Eenvoudig te bedienen: De gashaard is eenvoudig aan te steken door middel van een elektrische ontsteking. De hoogte van de vlam is af te stellen door middel van een draaiknop. Deze knoppen zijn netjes verwerkt aan de zijkant van de zuil in een bescheiden bedieningspaneel die nauwelijks opvalt.

Gemaakt van hoogwaardig aluminium: Het frame van de vuurzuil is gemaakt van 3 mm dik aluminium. Aluminium is licht van gewicht, sterk, slijtvast en corrosiebestendig. Na het produceren wordt het aluminium gepoedercoat met een kleurlaag die krasvast is.

Kenmerken vuurzuil Excellent

  • Het frame is van een 3 mm dik aluminium.
  • De gasfles kan worden opgeborgen in de vuurzuil zodat deze onzichtbaar is
  • Een glazen ombouw is optioneel verkrijgbaar; dit maakt een vuurtafel veiliger en completer
  • Het lijkt op een houtgestookt vuurtje, je hebt alleen geen last van rondspringende vonken of rook

Vuurzuil Square wordt geleverd inclusief

  • Lavastenen
  • Deksel
  • CE goedgekeurde rubberen gasslang (100 cm)
  • Gasdrukregelaar 30 mBar
Specificaties

Afmeting: 45x45x100 cm
Past gasfles in de vuurtafel? Ja, de gasfles kan veilig en uit het zicht worden opgeborgen
Kwaliteitsnorm: Alle branders zijn door Kiwa/Gastec getest
Belangrijk: Alleen voor buiten gebruik, bij gebruik onder een overkapping moet er minimaal één zijde openstaan
Vermogen: 8,8Kwh

Brandstof: Propaan / Butaan
Materiaal: Hoogwaardig aluminium
Inclusief: Vuurtafel | Brander | Deksel | Lavastenen | Gasdrukregelaar

Levering & Retour

Levering & Retour

 Levering

Plaats voor 21:00 uw bestelling en uw order wordt de volgende dag verwerkt! Nadat wij uw bestelling hebben verwerkt gaan we ons best doen om uw bestelling binnen 3-5 werkdagen te bezorgen.

Alle zendingen worden voorzien van track & trace code en verzekering zodat u uw haard snel en risicovrij kunt ontvangen. Als u vragen hebt over de levertijd kunt u gerust contact met ons opnemen.

Let er aub op dat u, indien van toepassing, de juiste variant aan uw winkelwagen heb toegevoegd. Mocht u onverhoopt toch tegen vragen of andere problemen aanlopen dan kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice.

  Retourzendingen

In overeenstemming met de wet betreffende de handelspraktijken en de voorlichting en bescherming van de consument heeft de klant het recht aan Multihaarden, per email, mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder opgave van reden, binnen veertien kalenderdagen vanaf de dag van levering van het product aan de klant of aan een derde (niet zijnde de transporteur) aangesteld door de klant.

Retourzendingen zijn op risico van de koper Multihaarden is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde artikelen. U ontvangt daarom altijd een traceercode, bewaar deze goed.

In geval van retourneren moet er eerst contact opgenomen worden met Multihaarden en moet de klant ofwel op zijn eigen kosten het onbeschadigde en ongeopende product naar Easyfires terugsturen.

Binnen dertig (30) dagen na ontvangst zal Multihaarden overgaan tot een volledige terugbetaling van het product. Voor het product kan worden teruggestuurd, moet de klant  de verkoper per e-mail op info@multihaarden.nl hiervan op de hoogte brengen. Dan krijgt de klant de te volgen werkwijze voor het retourneren toegestuurd.

Het recht op terugbetaling vervalt indien de producten geopend, beschadigd, vuil, gedeeltelijk gebruikt of onvolledig teruggestuurd worden door de klant.orden door de klant.

Vergelijkbare producten