Easyfires Vuurtafel Cube vierkant zwart 80x80x53 cm

Easyfires_Cube_vierkant_terrasve_warmer_terrashaard_vuurtafel_tuinhaard_gashaard_buitenhaard v
Easyfires Cube vierkant terrasve warmer terrashaard vuurtafel tuinhaard gashaard buitenhaard
Easyfires Cube vierkant terrasve warmer terrashaard vuurtafel tuinhaard gashaard buitenhaard
Easyfires Cube vierkant terrasve warmer terrashaard vuurtafel tuinhaard gashaard buitenhaard
Easyfires_Cube_vierkant_terrasve_warmer_terrashaard_vuurtafel_tuinhaard_gashaard_buitenhaard v
Easyfires_Cube_vierkant_terrasve_warmer_terrashaard_vuurtafel_tuinhaard_gashaard_buitenhaard v
Omschrijving

De vuurtafel Easyfires Cube vierkant zwart is een duurzame, moderne vuurtafel die een echte sfeermaker zal zijn op u terras.

De vuurtafel wordt vervaardigd uit 3mm. aluminium. Aluminium is licht (slechts een derde van het gewicht van staal), sterk, slijtvast en bestendig tegen corrosie. Na het produceren van de vuurtafel wordt deze gepoedercoat met een krasvaste kleurlaag in de kleur ral 9005 zwart

Het bovenblad van de tafel is vervaardigd uit duurzaam (FSC gekeurd) hardhout. Cumaru is een stevig tropische hardhoutsoort met een gevarieerde kleur en uitstraling. De fijne streeptekening in het hout geven het hout een aantrekkelijke uitstraling.

De vuurtafel Cube is 53cm. centimeter hoog en daardoor mooi te combineren met een luxe lounge set of mooie tuinmeubels. De vuurtafel heeft aan de zijkant een luik waardoor u heel eenvoudig een gasfles van maximaal 5 kg netjes kan opbergen.

De vuurtafel is eenvoudig aan te steken door middel van een elektronische ontsteking. De hoogte van de vlam is uiteraard door uzelf af te stellen door middels van een handige draaiknop.

De RVS-brander van deze haard wordt mooi gecamoufleerd door de meegeleverde lavastenen waardoor het vuur op een echt haardvuur lijkt!

Glazen ombouw, De optionele glazen ombouw beschermt de vlammen tegen winstoten en het zorgt ervoor dat kinderen niet spontaan hun vingers in het vuur steken. De glazen ombouw kan eenvoudig op de vuurtafel geplaatst worden en is een los accessoire.

Voordelen van de Easyfires Cube vierkant

  • Prachtig vuurelement voor op het terras
  • Lange levensduur door het gebruikt van gepoedercoat aluminium en duurzaam hout
  • Voorzien van een mooi en eenvoudig bedieningspaneel
  • Veiligheid: De brander is CE goedgekeurd en zorgt voor een lange levensduur
  • Bovenblad dubbel gepoedercoat met krasvaste slijtlaag
  • Geproduceerd uit duurzaam Cumaru hardhout voorzien van aluminium frame
  • Ongevoelig voor vorst/weersinvloeden
  • Nederladnse fabricaat
  • 2 Jaar garantie
Specificaties Vuurtafel Cube vierkant

Afmeting Vuurtafel: 80 x 80 x 53 cm  (HxBxD)
Afmeting RVS brander: 30x30cm. incl. lava stenen.
Materiaal:  Aluminium en Cumaru hardhout.
Materiaaldikte: 3-20mm
Onderhoudsinstructies: Reinig met een vochtige doek en droog met een zachte doek.
Kleurbovenblad: RAL 9016 verkeerswit.
Opberg design: Luik t.b.v. plaatsing gasfles.

Specificaties Brander

Brander: Hoge kwaliteit RVS 304 haard.
Afmeting: 30x30
Elektrische ontsteker:  Ja
Druk regelaar: 30mBar
Incl.: Lavastenen, 1 meter gasslang
Vermogen brander: 8,8 KW.

Garanties

Levering & Retour

 Levering

Plaats voor 21:00 uw bestelling en uw order wordt de volgende dag verwerkt! Nadat wij uw bestelling hebben verwerkt gaan we ons best doen om uw bestelling binnen 3-5 werkdagen te bezorgen.

Alle zendingen worden voorzien van track & trace code en verzekering zodat u uw haard snel en risicovrij kunt ontvangen. Als u vragen hebt over de levertijd kunt u gerust contact met ons opnemen.

Let er aub op dat u, indien van toepassing, de juiste variant aan uw winkelwagen heb toegevoegd. Mocht u onverhoopt toch tegen vragen of andere problemen aanlopen dan kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice.

  Retourzendingen

In overeenstemming met de wet betreffende de handelspraktijken en de voorlichting en bescherming van de consument heeft de klant het recht aan Multihaarden, per email, mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder opgave van reden, binnen veertien kalenderdagen vanaf de dag van levering van het product aan de klant of aan een derde (niet zijnde de transporteur) aangesteld door de klant.

Retourzendingen zijn op risico van de koper Multihaarden is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde artikelen. U ontvangt daarom altijd een traceercode, bewaar deze goed.

In geval van retourneren moet er eerst contact opgenomen worden met Multihaarden en moet de klant ofwel op zijn eigen kosten het onbeschadigde en ongeopende product naar Easyfires terugsturen.

Binnen dertig (30) dagen na ontvangst zal Multihaarden overgaan tot een volledige terugbetaling van het product. Voor het product kan worden teruggestuurd, moet de klant  de verkoper per e-mail op info@multihaarden.nl hiervan op de hoogte brengen. Dan krijgt de klant de te volgen werkwijze voor het retourneren toegestuurd.

Het recht op terugbetaling vervalt indien de producten geopend, beschadigd, vuil, gedeeltelijk gebruikt of onvolledig teruggestuurd worden door de klant.orden door de klant.

Vergelijkbare producten