Easyfires vuurtafel Cube rechthoek wit 110 x 70 x 53 cm

4,5 uit 5 sterren
Easyfires Cube rechthoek terrasverwarmer terrashaard vuurtafel tuinhaard gashaard buitenhaard Easyfires tuinhaard Easyfires vuurtafel Tuinhaard Vuurtafel Terrasverwarmer Haard Tuinhaard op gas Gashaard tuin Vuurtafel op gas Easyfires Easyfires Haard
EasyfiresCuberechthoekterrasverwarmerterrashaardvuurtafeltuinhaardgashaardbuitenhaard
VuurtafelTuinhaard
VuurtafelTuinhaard
Voorbeeld lavastenen Vuurtafelsonline
VuurtafelTuinhaard
EasyfiresCuberechthoekterrasverwarmerterrashaardvuurtafeltuinhaardgashaardbuitenhaard
EasyfiresCuberechthoekterrasverwarmerterrashaardvuurtafeltuinhaardgashaardbuitenhaard
Easyfires Cube rechthoek terrasverwarmer terrashaard vuurtafel tuinhaard gashaard buitenhaard Easyfires tuinhaard Easyfires vuurtafel Tuinhaard Vuurtafel Terrasverwarmer Haard Tuinhaard op gas Gashaard tuin Vuurtafel op gas Easyfires Easyfires Haard
Omschrijving

Pasgeleden heb je een heerlijke loungeset aangeschaft. Nu ben je op zoek naar een sfeervolle vuurtafel. Easyfires vuurtafel Cube is een sfeervolle loungetafel met ingebouwde gashaard. De tafel gemaakt van 3 mm dik aluminium in combinatie met een tafelblad van FSC-gekeurd Cumaruhout.

Lijkt op een houtgestookt haardvuur: De gasfles kun je in de vuurtafel Cube van Easyfires opbergen. Hierdoor is de gasfles onzichtbaar en kun je optimaal genieten van deze zeer fraaie, maar prachtige vuurtafel. De RVS-brander wordt gecamoufleerd door meegeleverde lavastenen, hierdoor lijkt het net op een houtgestookt haardvuur. Het grootste voordeel is dat je geen last hebt van rondspringende vonken of van rook. Keramische houtblokken zijn optioneel bij te bestellen.

Eenvoudig te bedienen: De gashaard is eenvoudig aan te steken door middel van een elektrische ontsteking. De hoogte van de vlam is af te stellen door middel van een draaiknop. Deze knoppen zijn netjes verwerkt aan de zijkant van de tafel in een bescheiden bedieningspaneel die nauwelijks opvalt.

Gemaakt van hardhout en aluminium: De vuurtafel is gemaakt van 3 mm dik aluminium. Aluminium is licht van gewicht, sterk, slijtvast en corrosiebestendig. Na het produceren wordt het aluminium gepoedercoat met een kleurlaag die krasvast is. Het tafelblad van de vuurtafel is gemaakt van duurzaam FSC-gecertificeerd Cumaru hardhout, een stevige tropische houtsoort en geeft de tafel een sfeervolle uitstraling.

Kenmerken vuurtafel Cube

 • De vuurtafel is gemaakt van 3 mm dik aluminium in combinatie met een tafelblad van cumaruhardhout
 • De gasfles kan worden opgeborgen in de haard zodat deze onzichtbaar is
 • Een glazen ombouw is optioneel verkrijgbaar; dit maakt een vuurtafel veiliger en completer
 • Het lijkt op een houtgestookt vuurtje, je hebt alleen geen last van rondspringende vonken of rook
 • Deze vuurtafel Cube is verkrijgbaar in een vierkant model en rechthoek model, in het wit en in het zwart
Specificatie vuurtafel

Afmetingen: 110 x 70 x 53 cm  (HxBxD)
Vorm: Rechthoek
Materiaal & Kleur: Aluminium || Cumaruhout || RVS
Kleur:  Wit
Onderhoudsinstructies: Reinig met een vochtige doek en droog met een zachte doek.
Brandstof: Propaan / Butaan
Merk: Easyfires

Levering & Retour

Levering & Retour

 Levering

Plaats voor 21:00 uw bestelling en uw order wordt de volgende dag verwerkt! Nadat wij uw bestelling hebben verwerkt gaan we ons best doen om uw bestelling binnen 3-5 werkdagen te bezorgen.

Alle zendingen worden voorzien van track & trace code en verzekering zodat u uw haard snel en risicovrij kunt ontvangen. Als u vragen hebt over de levertijd kunt u gerust contact met ons opnemen.

Let er aub op dat u, indien van toepassing, de juiste variant aan uw winkelwagen heb toegevoegd. Mocht u onverhoopt toch tegen vragen of andere problemen aanlopen dan kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice.

  Retourzendingen

In overeenstemming met de wet betreffende de handelspraktijken en de voorlichting en bescherming van de consument heeft de klant het recht aan Multihaarden, per email, mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder opgave van reden, binnen veertien kalenderdagen vanaf de dag van levering van het product aan de klant of aan een derde (niet zijnde de transporteur) aangesteld door de klant.

Retourzendingen zijn op risico van de koper Multihaarden is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde artikelen. U ontvangt daarom altijd een traceercode, bewaar deze goed.

In geval van retourneren moet er eerst contact opgenomen worden met Multihaarden en moet de klant ofwel op zijn eigen kosten het onbeschadigde en ongeopende product naar Easyfires terugsturen.

Binnen dertig (30) dagen na ontvangst zal Multihaarden overgaan tot een volledige terugbetaling van het product. Voor het product kan worden teruggestuurd, moet de klant  de verkoper per e-mail op info@multihaarden.nl hiervan op de hoogte brengen. Dan krijgt de klant de te volgen werkwijze voor het retourneren toegestuurd.

Het recht op terugbetaling vervalt indien de producten geopend, beschadigd, vuil, gedeeltelijk gebruikt of onvolledig teruggestuurd worden door de klant.orden door de klant.

3 Beoordelingen
4,5 uit 5 sterren
Moniek
5 uit 5 sterren
Staat inmiddels al bijna een maand onder de veranda. Bedankt voor de service
Ramzi
5 uit 5 sterren
Ik twijfelde eerst heel erg over de kleur. Maar toch blij dat ik voor de witte ben gegaan, Het aluminium is makkelijk schoon te maken
Maikel
3,5 uit 5 sterren
Vind em erg mooi. Ik wou alleen dat er een loungeset bij zat

Vergelijkbare producten