Faber e-MatriX Mood 800/500 I Front

false
false
false
Ontwerp zonder titel ()
false
KSSnlwpeSpU
false
false
Omschrijving

Ooit water zien branden?

Met de gepatenteerde technologie van koudwaternevel en LED-licht creëren de elektrische haarden een sensationele haardbeleving. Het is alsof je water ziet branden! Verder maken features het mogelijk om te ‘spelen’ met vuur en de sfeer compleet naar je hand te zetten.

Kenmerken E Matrix Mood
Wat kenmerkend is aan de elektrische haard e-MatriX Mood is het frameloze design, het fascinerende vuurbeeld en de brede levensechte vlammen. Combineer dit met de houtdecoratie en het gloeibed (optie) en je krijgt een uiterst rijk en vol ogend haardvuur dat blijft boeien.

Tijdloos design voor elk interieur
Een toekomstbestendig alternatief voor een authentiek haardvuur, met grensverleggende eigenschappen: écht driedimensionale vlammen, veilig, energiezuinig, zonder gas, uitstoot of schoorsteen. De sfeer pas je eindeloos aan met de Faber app of de remote. En daardoor is de e-MatriX Mood bijna overal toepasbaar en toegestaan. Bewust en verantwoord genieten!

E-matrix Burner
Dankzij de e-MatriX Burner kun je genieten van een speels, driedimensionaal vuurbeeld dat zich vanaf het gloeiende as bed tussen de houtstammen omhoog beweegt. Je hebt alleen een ultradunne, flexibele waterleiding en een regulier stopcontact nodig voor de aansluiting.
De haard kan zo worden ingebouwd dat het glas direct aansluit op de ombouw.


Belangrijk:
Houd svp rekening met het volgende: De Faber e-Matrix is een waterdamphaard. Zoals bij veel producten is kalkvorming inherent aan water. Wij raden daarom aan om 1x per maand de cassette schoon en kalkvrij te maken. Hierdoor kunt u lang blijven genieten van uw waterdamphaard en kan de vlam makkelijk door het rooster blijven gaan.


Brochure Faber open haarden 2022
Technische tekening e-MatriX Mood 800/500 I
Product specificatie e-MatriX Mood 800/500 I

Specificaties

Buitenmaat BxHxD in mm
878 x 858 x 535
Vuurzicht BxHxD in mm
800 x 500
Brander
e-MatriX burner
Decoratie opties
Houtset / Witte carrarakiezel / Acrylic
Achterwand
Achterwand staal vlak
Afstandsbediening
Via app en Bluetooth remote
Vermogen
2,0 kW


Verwarmingsfunctionaliteit: Ja
Watts: 2250 W
Volts: 230-240 V
Waterverbruik: 0,15 l/h
Waterdruk: 0,5-8 Bar
Wateraansluiting: 1/2” - 1/4”


Opties (tegen meerprijs)
Ontspiegeld glas
Zwart glazen achterwand
Top Light
Bottom Light
Muurbeugel
Waterpomp

Over Faber

''175 jaar geschiedenis vat je niet zomaar samen. Zeker niet als die geschiedenis getekend wordt door een schat aan technologische ontwikkelingen en innovaties. Toch doen we hier een poging om ons verhaal kort te vertellen.''

Faber, on fire since 1844

Over Faber

In 1844, in het Friese Franeker werd het Faber vuur ontstoken door Jan Gerrits Faber. Hij begon met een smederij en legde de basis voor ons huidige assortiment van haarden en kachels. Dankzij 175 jaar van vakmanschap, innovaties, een vooruitziende blik en passie zijn zij uitgegroeid tot dé expert in haarden.

De passie gaat niet alleen om het vuur, maar nog meer om de warmte die het brengt. Samen genieten van sfeer en gezelligheid. Tijd voor quality-time: met familie, vrienden en elkaar.

Innovaties

Faber heeft een haard voor iedereen. Of je nu op zoek bent naar een gashaard, een elektrische haard of zelfs een buitenhaard, voor iedereen is er een passende haard en al onze producten worden op maat gemaakt. Kies je voor een Faber? Dan wordt de haard speciaal voor jou samengesteld, afgesteld en gecontroleerd. Zo ben je verzekerd van het kenmerkende Faber vuur en een feilloze, veilige werking.

Verzending en Retour

Levering & Retour

 Levering

Plaats voor 21:00 uw bestelling en uw order wordt de volgende dag verwerkt! Nadat wij uw bestelling hebben verwerkt gaan we ons best doen om uw bestelling binnen 3-5 werkdagen te bezorgen.

Alle zendingen worden voorzien van track & trace code en verzekering zodat u uw haard snel en risicovrij kunt ontvangen. Als u vragen hebt over de levertijd kunt u gerust contact met ons opnemen.

Let er aub op dat u, indien van toepassing, de juiste variant aan uw winkelwagen heb toegevoegd. Mocht u onverhoopt toch tegen vragen of andere problemen aanlopen dan kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice.

  Retourzendingen

In overeenstemming met de wet betreffende de handelspraktijken en de voorlichting en bescherming van de consument heeft de klant het recht aan Multihaarden, per email, mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder opgave van reden, binnen veertien kalenderdagen vanaf de dag van levering van het product aan de klant of aan een derde (niet zijnde de transporteur) aangesteld door de klant.

Retourzendingen zijn op risico van de koper Multihaarden is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde artikelen. U ontvangt daarom altijd een traceercode, bewaar deze goed.

In geval van retourneren moet er eerst contact opgenomen worden met Multihaarden en moet de klant ofwel op zijn eigen kosten het onbeschadigde en ongeopende product naar Dimplex terugsturen.

Binnen dertig (30) dagen na ontvangst zal Multihaarden overgaan tot een volledige terugbetaling van het product. Voor het product kan worden teruggestuurd, moet de klant  de verkoper per e-mail op info@multihaarden.nl hiervan op de hoogte brengen. Dan krijgt de klant de te volgen werkwijze voor het retourneren toegestuurd.

Het recht op terugbetaling vervalt indien de producten geopend, beschadigd, vuil, gedeeltelijk gebruikt of onvolledig teruggestuurd worden door de klant.den door de klant.

Vergelijkbare producten