Betaal met Monero en ontvang 7,5% korting!

Mon

Wilt u een aankoop voldoen met Monero? Voor elke aankoop met Monero ontvangt u maar liefst 7,5% korting. Neemt u eerst contact met ons op. Dit kan via 020 - 21 01 413. Onze Monero wallet is:

  • WALLET ADDRESS:

455WuaEZBwCCbYWm6quVXc6dPgQQqh4RvNZp3ivkdwpxQjTnwoD1otZJfYdNv21r6ejhPfx92PudAV42ysjVn1pEHa2ct19


Wat is Monero (XMR)?
Monero werd uitgebracht in 2014 en het doel is simpel: de mogelijkheid bieden om beveiligde transacties uit te voeren zonder tussenkomst van een bank. XMR is ontworpen om zowel afzenders als ontvangers te verbergen door middel van geavanceerde cryptografie.

Over het algemeen streeft XMR ernaar betalingen snel en goedkoop uit te voeren zonder angst voor censuur.


Wat maakt Monero uniek?
Er zijn verschillende dingen die Monero uniek maken. Een van de belangrijkste doelstellingen van het project is het bereiken van het hoogst mogelijke niveau van decentralisatie.

Privacy wordt bereikt door een aantal onderscheidende functies. Bij Bitcoin heeft elke munt in omloop zijn eigen serienummer, wat betekent dat het gebruik van cryptocurrency kan worden gevolgd. XMR-munten zijn echter volledig vervangbaar. Standaard worden gegevens over afzenders, ontvangers en de hoeveelheid crypto die wordt verstuurd verborgen. Voorstanders van Monero zeggen dat dit een pluspunt is ten opzichte van concurrerende privacymunten zoals Zcash, die 'selectief transparant' zijn.