Dimplex Avalone moderne schouwhaard in twee kleuren

AVALONE white packshot XHD web
AVALONE concrete XHD print
AVALONE white XHD aranzacja web
AVALONE white packshot XHD web
AVALONE concrete packshot XHD web
afmetingen avalone
AVALONE white packshot XHD web
AVALONE concrete packshot XHD web
AVALONE white packshot XHD web
Omschrijving

Avalone elektrische haard in modern wit of betonlook

Deze elektrische haard geeft met zijn strakke vormgeving direct een moderne en simplistische uitstraling. Door de simpele lijnen en afwerking worden deze kenmerken versterkt.
Het eenvoudige design laat het vuurbeeld nog meer tot zijn recht komen. De intense vlammen zijn duidelijk te zien en laten je de warmte die de haard afgeeft nog beter ervaren.

De haard geeft een levensecht vuurbed met de Optiflame technologie. De instellingen kun je bedienen met de knoppen of met de meegeleverde afstandsbediening.

Kenmerken:

  • Modern design met een witte of betonlook afwerking.
  • Geschikt voor elk interieur
  • Digitale thermostaat voor eenvoudige temperatuurregeling.

Zichtconfiguraties
Eenzijdige sfeerhaard.

Vlameffect
Vlammen die omhoog komen boven een bijzonder realistisch gloeiend vuurbed.

All-season vlammen
Omdat alleen de vlammen geen warmte afgeven, kan de haard in elk seizoen worden gebruikt voor extra sfeer.

Vlamtechnologie
Optiflame vlamtechnologie, rustgevende vlammen boven het aangelichte gloeibed.

Multifunctionele
afstandsbediening

Vanuit de luie stoel de
controle over alle functies
van de haard.

LED-verlichting
Vlammen en lampen gebruiken energiezuinige LED's die geen onderhoud nodig hebben en afzonderlijk kunnen branden.

Vlamkleuren
In kleur afwisselende vlameffecten.

Verwarming
Krachtige door ventilator aangestuurde verwarming door veilig element die, wanneer u dat wilt, aanvullende warmte geeft.

** Plug and Play**
Eenvoudig aan te sluiten op een standaard stopcontact voor directe sfeer.

Specificaties

Avalone schouwhaard

afmetingen-avalone.png

specificaties-avalone.png

Retour & Verzending

Levering & Retour

 Levering

Plaats voor 21:00 uw bestelling en uw order wordt de volgende dag verwerkt! Nadat wij uw bestelling hebben verwerkt gaan we ons best doen om uw bestelling binnen 3-5 werkdagen te bezorgen.

Alle zendingen worden voorzien van track & trace code en verzekering zodat u uw haard snel en risicovrij kunt ontvangen. Als u vragen hebt over de levertijd kunt u gerust contact met ons opnemen.

Let er aub op dat u, indien van toepassing, de juiste variant aan uw winkelwagen heb toegevoegd. Mocht u onverhoopt toch tegen vragen of andere problemen aanlopen dan kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice.

  Retourzendingen

In overeenstemming met de wet betreffende de handelspraktijken en de voorlichting en bescherming van de consument heeft de klant het recht aan Multihaarden, per email, mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder opgave van reden, binnen veertien kalenderdagen vanaf de dag van levering van het product aan de klant of aan een derde (niet zijnde de transporteur) aangesteld door de klant.

Retourzendingen zijn op risico van de koper Multihaarden is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde artikelen. U ontvangt daarom altijd een traceercode, bewaar deze goed.

In geval van retourneren moet er eerst contact opgenomen worden met Multihaarden en moet de klant ofwel op zijn eigen kosten het onbeschadigde en ongeopende product naar Dimplex terugsturen.

Binnen dertig (30) dagen na ontvangst zal Multihaarden overgaan tot een volledige terugbetaling van het product. Voor het product kan worden teruggestuurd, moet de klant  de verkoper per e-mail op info@multihaarden.nl hiervan op de hoogte brengen. Dan krijgt de klant de te volgen werkwijze voor het retourneren toegestuurd.

Het recht op terugbetaling vervalt indien de producten geopend, beschadigd, vuil, gedeeltelijk gebruikt of onvolledig teruggestuurd worden door de klant.den door de klant.

Vergelijkbare producten